אנדי רם, בשבילנו תמיד האיש והמחבט, זה שבאמת לא זקוק להקדמות, פתח לאחרונה גלידרייה באמת מיוחדת. כזאת שלא תראו כל יום, לא תטעמו באף מקום. וזה לא הכל, אנדי מתחייב לטעם שרק הוא מביא לישראל והוא מזמין אתכם לחוויה של פעם בחיים. אחרי שתטעמו את הגלידה שלו, תרגישו שאתם מינימום באיטליה ובקרוב הטניסאי לשעבר מתכוון להשתלט על אימפריה ענקית.
זהירות, העמסת סוכר: תתחילו לשנן - גלידת "פינולי" (צנובר באיטלקית). זה גם טעם הדגל של אנדי והוא גם היחיד בארץ שמוכר אותו.
ועכשיו לקצת היסטוריה: אנדי נכנס שותף במטרה להקים רשת גלידות בוטיק בארץ, משהו באמת קצת שונה, ממש להביא את איטליה לישראל. הוא חשב על הכל: מההגשה בפוצטים ששומרים על הטריות והמירקם הקרמי. חומרי הגלם שלו מיובאים מהמפעל בסיציליה - וכל יום מכינים את הגלידה טרייה במקום.
הווניל השחור הוא משהו יוניק שלא רואים בישראל ולטעם המפורסם - צנובר (פינולי) כבר יש תור ארוך של תיירים. רק שתהיה בעניינים.
הסניף הראשון הוקם בכיכר דיזנגוף והשני בדרכו להיפתח בעוד חודשיים בקרית אונו. אנדי כבר סגר על עוד חמישה לוקיישנים חדשים, שיפתחו בטווח של חצי שנה עד שנה וחצי.
אז לפני שהוא הופך לאיש הכי עסוק במדינה, הרמנו טלפון למר רם הנכבד.
-אנדי? החלפת את המחבט בגלידה?
"זו אהבה גדולה וישנה שלי. חיכיתי עד הפרישה כדי להיכנס לתחום שעושה כל כך הרבה טוב לאנשים. אין בנאדם שיוצא מהגלידריה עם פרצוף עצוב. כן, החלפתי את כדורי הטניס והגביעים - בכדורים וגביעים אחרים".
