הדרבי הראשון העונה של בלגרד הסתיים הערב (ראשון) בניצחונה המוחץ של הכוכב האדום 56:71 על פרטיזן של ים מדר. קבוצתו של ז’ליקו אובראדוביץ', רשמה הפסד ראשון במסגרת הליגה האדריאטית אחרי שהפסידה לראשונה גם ביורוקאפ בשבוע שעבר. כאמור, פרטיזן כבר לא מושלמת וירדה למאזן 7:1, בדיוק כמו מאזנם של האדומים-לבנים אחרי הניצחון.
ים מדר בבכורה שלו במשחקי הדרבי שיחק 13 דקות בהן קלע 2 נקודות וסיים ללא אסיסטים. כ-7,000 צופים חזו באולם פיוניר בדרבי החם, שהיה שליטה ברורה של המארחת שכבר ברבע הראשון השאירה את פרטיזן על 8 נקודות בלבד. במהלך הרבע השלישי הובילה הכוכב כבר ב-20 נקודות הפרש.
Bravo Zvezdo!🔴⚪️
— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) November 14, 2021
KK Crvena zvezda mts 71
Partizan NIS 56
📊@mitar_mitar9 16 poena, @OgnjenDobric 15 poena, Kalinić 14 poena#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTeam pic.twitter.com/gieGXBwE4Y
לוקה מיטרוביץ׳ עם 16 נקודות, סיים כקלע המצטיין עבור המנצחת, אוגניין דובריץ׳ הוסיף 15 וניקולה קאליניץ׳ הוסיף 14 נקודות משלו. אלן סמאילג׳יץ׳ המטיר 15 נק' עבור פרטיזן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
