"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צעד צהוב קדימה, צעד אדום אחורה: צסק"א תתאושש על חשבון מכבי?
מול השלישייה של ספרופולוס (שמגובה בהצלחה על ידי רומן סורקין), תעמוד הערב אולי המשוכה הגבוהה ביותר ביורוליג - זו של צסק"א • העובדה שאחרי זריקתו של מייק ג'יימס, במוסקבה לא הביאו גארד ברמה יותר גבוהה, הפכה את הקבוצה ללא מאוזנת
מכבי ת"א. עוד מבחן יוקרתי ביורוליג| צילום: אלן שיבר
19:00: צסק"א - מכבי ת"א

צעד צהוב קדימה, צעד אדום אחורה: צסק"א תתאושש על חשבון מכבי?

מול השלישייה של ספרופולוס (שמגובה בהצלחה על ידי רומן סורקין), תעמוד הערב אולי המשוכה הגבוהה ביותר ביורוליג - זו של צסק"א • העובדה שאחרי זריקתו של מייק ג'יימס, במוסקבה לא הביאו גארד ברמה יותר גבוהה, הפכה את הקבוצה ללא מאוזנת

,עודכן
0השמעה

1 53 נקודות (ב-76% ל-2) קיבלה מכבי ת"א משלושת שחקני הפנים המובילים שלה - דריק וויליאמס, אנטה ז'יז'יץ' וג'יילן ריינולדס - בניצחון הנאה בוויטוריה, מספר שגם השלישייה הטובה ביותר שלה בשבע השנים האחרונות - טאריק בלאק, אות'לו האנטר וקווינסי אייסי - לא השיגה בימיה היפים.

החיסרון הגדול של העונה הקודמת - קו קדמי איטי ולא מאיים - תוקן בגדול כשהוחלף בקו קדמי אתלטי ויעיל. השיפור הענק של וויליאמס אחרי שחלה בנגיף בפתיחת העונה, שמתורגם ל-52% מ-3(רביעי ביורוליג), מקשה על היריבות ברוטציה אחרי היציאה הגבוהה על סקוטי ווילבקין בפיק אנד רול. המשחק בין הגבוהים נראה קטלני. היכולת של כל השלושה עם הגב לסל מצריכה עזרה, מה שמפנה את הגארדים לזריקות עם מבט פנוי.

מול השלישייה של מכבי (שמגובה בהצלחה על ידי רומן סורקין), תעמוד הערב אולי המשוכה הגבוהה ביותר ביורוליג - זו של צסק"א. כריס קלייבורן, טוקו שנגליה וניקולה מילוטינוב הם הפרונט ליין החזק ביותר ביבשת, בעיקר כלכלית, כרגע. שלוב שתם יחד מרוויחים כשבעה מיליון יורו! למזלה של מכבי, היא פוגשת שניים מהם (טוקו ומילוטינוב) אחרי שיצאו מפציעות לא פשוטות, והגיבוי שלהם כרגע, בדמותם של יוהנס פויגטמן וג'ואל בולומבוי, לא מונע מצסק"א את החודש הגרוע שלה מאז 2011, שבו הפסידה חמישה משחקים ברציפות.

סקוטי ווילבקין מרחף בהיכל. כבר לא תלויים בו?,צילום: אלן שיבר

2 עד לפני שנתיים, צסק"א היתה הקבוצה הטובה ביותר ביבשת במשך עשור שלם, ורק שיטת הפיינל פור מנעה ממנה יותר משני גביעים (בליגה הרגילה היה מאזנה 0:11 מול מכבי ת"א, בין השנים (2014-2019). קו אחורי שכלל את צ'אצ'ו רודריגז, ננדו דה קולו וקורי היגינס היה בלתי עציר.

משום מה, גם עקב ירידת התקציב, רוב הכסף הלך על הקו הקדמי ועל מייק ג'יימס אחד. העובדה שאחרי זריקתו צסק"א לא הביאה גארד ברמה יותר גבוהה והסתפקה בחזרתו של הכוכב הנופל אלכסיי שבד, שגם בשיאו התקשה לכופף ברכיים בהגנה - הפכה את הקבוצה ללא מאוזנת. היא קולעת רק ב-33% ל-3, סופגת הכי הרבה נקודות ביורוליג 83.5 (למשחק) והערב תרצה לבלום את כדור השלג המאיים לפני היציאה לברצלונה בשבוע הבא.

משחק של גבוהים הערב במוסקבה?,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

3. יאניס ספרופולוס שנראה עצבני מדי אתמול במסיבת העיתונאים (תפקידם של עיתונאים לשאול, אם הוא לא ידע עד אתמול) הזהיר אתמול ש"צסקא תגיב אחרת להפסדיה". ספרופולוס היה זה שקטע רצף של 15 שנה של הפסדי מכבי במוסקבה ופעמיים עקץ את איטודיס בפיינל פורים. בזכות ננאלי והגבוהים התלות בווילביקין ירדה משמעותית אולם מול האליטה של היורוליג, כפי שראינו מול ברצלונה מכבי צריכה את ווילביקין הפצוע במיטבו, כי ללכת רק עם אוואנס וננאלי בקו האחורי זה לא הספיק אפילו לגן נר וחולון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו