"סוף סוף למכבי נתניה יש מאמן שחי את המשחק"

אוהדי מכבי נתניה חגגו בטירוף אחרי הניצחון המרשים על מכבי תל אביב האנמית ולא התעלמו מהשינוי הגדול על הקווים: "זה בדיוק מה שהיינו צריכים" • שיר צדק הודה: "המשחק הזה פתאום החזיר לי את החשק והחדווה"

בני לם חוגג את המשחק הגדול מול מחזיקת הגביע , עמי שומן
בני לם חוגג את המשחק הגדול מול מחזיקת הגביע, צילום: עמי שומן

אוהדי מכבי נתניה היו נתונים בטירוף אחרי הניצחון הגדול 2:4 על מכבי תל אביב. "זה הכדורגל של פעם. נקבל 5 גולים אבל ניתן 6", אמר אחד האוהדים, ואחר הוסיף, "יש לנו סוף סוף מאמן שחי את המשחק, משתולל על הקווים, זה מה שהיינו צריכים".

האוהדים חגגו במשך דקות ארוכות עם השחקנים על כר הדשא וקראו שוב ושוב בשמו של בני לם. גם בחדר ההלבשה של היהלומים נרשמו חגיגות גדולות כי לתת רביעייה למכבי ת"א זה לא דבר של מה בכך.

חגיגות בנתניה. עשו את העבודה, צילום: עמי שומן

"אתם לא מבינים איך התגעגעתי למשחקים גדולים כאלה. אמרתי בחדר ההלבשה שהמשחק הזה פתאום החזיר לי את החשק והחדווה", סיפר בלם הקבוצה שיר צדק, "הקהל נתן תצוגה. גם שהיינו בפיגור הוא נתן את הדחיפה. אם הקהל ימשיך ככה אנחנו נחזיר לו במגרש. זה התחבר לנו מעבר למה שהיה עד עכשיו. יש לנו המון לשפר אבל יש לנו גם איכויות אדירות ואני מקווה שזה ימשיך להתחבר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על המשחק הבא נגד האלופה מכבי חיפה אמר צדק: "אנחנו קבוצה צעירה שיש בה כמה שחקנים בעלי ניסיון ואני אחד מהם. לסמי עופר צריך להגיע דרוכים ומוכנים. ננוח, נתאושש ונבוא לשחק כדורגל שמח, לוחץ וגבוה, להשיג שם תוצאה טובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר