האקס יצר קשר: אתלטיקו מדריד ניצחה 0:2 את ברצלונה
הקולצ'ונרוס לא התקשו לאסוף שלוש נקודות בוונדה מטרופוליטנו מול החבורה העצובה של רונאלד קומאן • תומא למאר העלה את המארחת ליתרון בדקה ה-23 מבישול של האקס המיתולוגי לואיס סוארס, שגם הכפיל בדקה ה-44, אך לא חגג • הקטאלונים עם הפסד ראשון העונה בליגה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
האלופה אתלטיקו מדריד העמיקה הלילה (מוצ"ש) את המשבר של ברצלונה עם ניצחון 0:2 קל על החבורה הקטלונית העצובה. רונאלד קומאן אומנם לא עמד על הקווים בגלל עונש השעיה, אך ככל הנראה 90 הדקות שחווה באיצטדיון וונדה מטרופוליטנו, הבהירו לו דבר אחד: את העונה הנוכחית הוא בוודאות יתקשה לסיים כמאמן בארסה.
כצפוי, האלופה הספרדית פתחה בהילוך ראשון וזה אכן השתלם לה כבר בדקה ה-23 כאשר לואיס סוארס מצא את תומא למאר, שנשאר לבד מול מארק אנדרה טר סטגן מולו לא התקשה לכבוש את הראשון של אתלטיקו מדריד. כעבור חמש דקות, סוארס קיבל כדור עומק ונותר לבד מול השוער, אבל בעט הפעם החוצה.
בדקה ה-44, האקס המיתולוגי כבר לא החמיץ לאחר שנותר שוב לבד מול אנדרה טר סטגן, שנאלץ להוציא את הכדור השני מהרשת.0:2 קל לאלופה עוד לפני השריקה להפסקה. אחרי השער השני, סוארס הצליח לרגש את אוהדי ברצלונה, כשחגג את השער עם תנועת התנצלות כנה. ככה זה עם ג'נטלמנים..
במחצית השנייה, כלום לא השתנה, המארחת המשיכה להחמיץ, לא מעט "בזכותו" של ז'ואאו פליקס, שרק לבדו היה יכול וצריך להכפיל את התוצאה.
שלושה שערים בלבד נכבשו בארבעת המשחקים שפתחו את המחזור. שלושה מהם סידרו ניצחונות 0:1 לאוססונה, מיורקה ובילבאו על ראיו ויאקנו, לבאנטה ואלאבס, כאשר המשחק בין קאדיס לולנסיה הסתיים ב-0:0.

