מוחמד אבו פאני. עדיין לא מוכן לחתום | צילום: צילום: אלן שיבר

במכבי חיפה הודיעו: אבו פאני מחוץ לסגל

אצל האלופה הבהירו כי "על אף הרצון החיובי מצד שני הצדדים", טרם הושג סיכום בנוגע לחוזהו החדש של הקשר • הערב: אורי דהן, שלא חש בטוב, ייעדר ממשחק הפתיחה מול חדרה

בלם מכבי חיפה, אורי דהן, ייעדר מהמשחק הערב (ראשון, 20:30) מול הפועל חדרה בעקבות העובדה שאינו חש בטוב. במועדון הבהירו כי לא מדובר בקורונה. המאמן ברק בכר יצטרך להחליט האם לפתוח עם עפרי ארד, שחזר לאחרונה מפציעה, או עם רמי גרשון, ששיחק לא מעט במשחקי הקבוצה באירופה.

מעבר לכך, הקשר מוחמד אבו פאני לא ייכלל בסגל המשחק בעקבות הסחבת בחתימה על חוזה חדש.

בשעות הצהריים, הודיעו הירוקים כי בפגישה שנערכה הבוקר בין אבו פאני לראשי המועדון בנוגע לעתידו של הקשר, טרם הושג סיכום "על אף הרצון החיובי מצד שני הצדדים".  לכן "השחקן יהיה מחוץ לסגל במשחק הערב מול הפועל חדרה", נמסר.

יצוין כי כרגע, סלע המחלוקת בין הצדדים הוא סביב מענק החתימה של השחקן. 

אבו פאני. לא מוכן לחתום על החוזה, מאור אלקסלסי

בנושא הקהל, כ-5000 כרטיסים נמכרו למשחק הערב, זאת אחרי שהפועל חדרה הורידה את מחירי הכרטיסים ל-60 שקלים. ההערכה היא שכ-6000 ירוקים יגיעו למשחק פתיחת העונה בנתניה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הרכב משוער: ג'וש כהן, ראיין סטריין, רמי גרשון (עפרי ארד), בוגדן פלאניץ', סאן מנחם, חוסה רודריגס, עלי מוחמד, צ'ארון שרי, עומר אצילי, דין דוד, בן שהר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...