תפנית בסאגה התורנית של הקיץ. אחרי שריאל מדריד אישרה כי הגישה הצעה על קיליאן אמבפה בסך 160 מיליון יורו, המנהל המקצועי של פריז סן ז'רמן לאונרדו הודה הערב (רביעי) כי החלוץ הצרפתי אכן מעוניין לעזוב את עיר האורות.
"אנחנו לא שומרים על אף אחד בכוח. זה די ברור", הסביר המנהל הברזילאי של פ.ס.ז', "אם מישהו רוצה ללכת והתנאים שלנו מתקיימים, אז אי אפשר לדעת. ברור לכולם שאמבפה רוצה לעזוב אותנו. במשך שנתיים, הרצון של המועדון היה להשאיר את אמבפה וכך זה גם ימשיך להיות.
"מה היה בקיץ הנוכחי? הגשנו לו הצעה רצינית לפני חודשיים, אבל מבחינתי בריאל מדריד מתעקשים לקחת את אחד השחקנים שלנו. אם קיליאו יישאר או יעזוב - זה יהיה רק פי התנאים שלנו. אנחנו לא יכולים לשנות את התוכניות שלנו שבוע לפני שהחלון נסגר".
לאונרדו גם לא שכח להעביר ביקורת על התנהלותה של הנהלת ריאל מדריד: "נראה לי שההתנהלות שלהם לא אתית וחוקית. הם פונים למקורבים של קיליאן שבוע לפני תום החלון, זו התנהגות לא מקובלת. ריאל הציעה לנו 160 מיליון יורו על אמבפה וזו נראה לי רק כמו משהו אסטרטגי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
