יוני ארליך בן ה־44 עלה היום (חמישי) בפעם האחרונה בקריירה לטורניר זוגות הגברים בווימבלדון, שם הוא כבר הפך מזמן לאחת האגדות המהלכות בהיסטוריה של הענף. ארליך נראה רע, ולא השאיר שום סיכוי לו ולבן זוגו הבלארוסי מול הזוג הטוב בעולם - הקרואטים פאביץ' ומקטיץ' שניצחו בקלות 2:6, 4:6.
הישראלי הוותיק אסף 6,000 לירות שטרלינג ונשאר בלונדון כדי לשחק בסוף השבוע בטורניר הזוגות המעורבים יחד עם בת זוגו לוסי רדקה הצ'כית (36) שמדורגת 29 בעולם בזוגות. כאן, בניגוד לזוגות בגברים, ההגרלה של השניים סבירה לפחות עד הסיבוב השלישי.
מי שמנסה לרשום עוד פרק באגדה הבלתי נגמרת שלו, הוא רוג'ר פדרר. הערב בקרב הזקנים של הטורניר, השוויצרי מחץ בסגנון הישן והמוכר שלו את רישאר גאסקה הצרפתי 6:7, 1:6, 4:6 ועלה לסיבוב השלישי.
בשבת (18:00, אם לא יהיו שינויים) במגרש המרכזי הוא ינסה להמשיך את המסע שלו גם לשבוע השני של ווימבלדון, אבל המשוכה עומדת להיות מעניינת - קמרון נורי המקומי שהעפיל לראשונה לסיבוב השלישי בווימבלדון ונראה פשוט מצוין. נורי גם יזכה כמובן לעידוד מאסיבי מהקהל המקומי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

