דיאנה ויסמן. נהדרת | צילום: אלן שיבר

דיאנה ויסמן אלופת הבלקן

אלופת ישראל בריצת 100 מטר קבעה את תוצאת השנה שלה בדרך לזכייה בתואר אלופת מדינות הבלקן ב-100 מ' • אדם יעקובי בריצת 400 מ' משוכות ורביעיית השליחים 4x100 מ' גברים זכו בארד • אסטל ולאנו בזריקת דיסקוס ורביעיית השליחות סיימו במקום הרביעי

דיאנה ויסמן ממכבי הישגים ראשל"צ זכתה הערב (שבת) במדליית זהב באליפות מדינות הבלקן בריצת 100 מ' בתוצאה 11.32 שנ' המהווה את תוצאת השנה עבורה וזו גם תוצאת השנה הישראלית. את היום החלה ויסמן עם מקום שלישי כללי במוקדמות (ראשון במקצה שלה) עם תוצאה איטית בשתי עשיריות (11.52) מזו שקבעה בגמר, אבל ויסמן שיודעת לחלק היטב את כוחה בין המוקדמות לגמר, זכתה בתואר היוקרתי.

 

יצוין כי ויסמן טרם השיגה את תוצאת הקריטריון הנדרשת למשחקים האולימפיים בטוקיו ועומדת על 11.15, אולם בהתאם לשיטת הכניסה החדשה של האתלטיקה הבין-לאומית למשחקים, הדירוג העולמי משפיע אף הוא וכרגע ויסמן מדורגת במקום ה-42 (לפי חלוקת 3 רצות למדינה) ואילו לסיבוב הפתיחה של המשחקים תגענה 56 אצניות.

 

אדם יעקובי מהפועל חולון רץ 400 מ' משוכות בתוצאה 51.4 שנ' וזכה עם תוצאת השנה שלו במדליית הארד. את יעקובי הלומד ומתאמן באוניברסיטת ממפיס הקדימו שני האוקראינים דמיטרו רומניוק שקבע 50.3 ודניס נצ'יופורנקו שקבע 51.2.

 

רביעיית השליחים הישראלית בריצת 4x100 מ' שכללה את עומרי סדן, בלסנג אפריפה, אביב קופלר וגל ארד זכתה במדליית הארד אחרי שחצתה את קו הגמר בתוצאה 40.12 שנ' המהווה את תוצאת השנה הישראלית. את הרביעייה הישראלית הקדימו הרביעיות מטורקיה (39.64) ומיוון (40.04).

 

אלופת ישראל בזריקת דיסקוס, אסטל ולאנו ממכבי תל-אביב סיימה במקום הרביעי בתחרות אחרי שקבעה 54.36 מ', תוצאה קצרה ב-96 ס"מ משיאה האישי.

 

רביעיית השליחות הישראלית בריצת 4x100 מ' שכללה את עדן פינקלשטיין, דיאנה ויסמן, דניאל פולסטר ואילנה דורפמן סיימה במקום הרביעי בתוצאה 45.89 שנ' שהיא שוות זמן לתוצאה העשירית בטיבה אי פעם לרביעייה ישראלית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...