"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

מאמן הכושר מיבנה תחת מתקפה: "אתה לא הקורבן"

כדורגלן העבר עמיחי יעקב, המוכר בשם "עמיחי פיטנס", שהתייחס בראיון לפרשת הסרטונים המיניים ממכון הכושר שלו וחשף נטיות אובדניות, נמצא תחת מתקפה מכיוונו של יוצא ״האח הגדול״, גילי כהן: ״מה אתה עצוב? כיכבת בסרטונים שעקפו בצפיות את 'לשחרר את שולי', ביצועים של מסי״

,עודכן
0השמעה
מאמן הכושר מיבנה. מנסה להשתקם נפשית מהפרשה. צילום: רשת 13

אחרי הראיון החשוף של כדורגלן העבר עמיחי יעקב, מאמן הכושר מיבנה המוכר בכינוי "עמיחי פיטנס", כוכב פרשת סרטוני המין שהופצו ממצלמות האבטחה במכון הכושר שלו, הוא חשף כי בעקבות הסערה סביבו החלו לצוץ אצלו מחשבות ונטיות אובדניות. עם זאת, כעת הוא נמצא תחת מתקפה..

יעקב, שלפני פרישתו מכדורגל שיחק בשורות מכבי יבנה, סקציה נס ציונה, הפועל נחלת יהודה ועוד מספר קבוצות, מודה שהסרטונים שהופצו ברשת ללא הסכמתו שינו את חייו ברגע אחד. בראיון אמש (ראשון" בתוכנית "הצינור", הוא סיפר: "אני מבין שהמקרה הזה פשוט גדול ממני, שאין לי דרך לעבור את זה מבחינה נפשית. זה עניין של זמן, עד שאני אגיד די, זה מספיק, אני לא יכול להכיל את ההרגשה, את הכאב הזה, את הנפש שהיא כבר לא שלך.

"ישבתי משהו כמו חודש וחצי אחרי מול הפסיכולוגית שהייתה לי בזמנו, ואחת השאלות שהיא שאלה היא האם יש לי נטיות אובדניות, אז אמרתי לה שכן, ברור. אני לא חושב שצריך להיות גאון גדול כדי להבין. והיא... כן, היא פשוט אמרה לי: 'אתה קם עכשיו ואני מפנה אותך לפסיכיאטר'".

"תנוחות שלא קיימות בקאמה סוטרה"

עם זאת, ברשתות היו גם מי שפחות התרשמו מדבריו של עמיחי יעקב בראיון, כאשר אחד מהם היה יוצא "האח הגדול" וכוכב הרשת גילי כהן, שתקף בפוסט בו כתב: "צפיתי אתמול בראיון עם מאמן הכושר מיבנה, עמיחי פיטנס, ומתברר בכלל שזה נס שעמיחי חי. 'היו לי מחשבות אובדניות', חרא ברוחאק, מה אתה עצוב? למה אתה מדוכדך? כיכבת בסרטונים שעקפו בצפיות את 'לשחרר את שולי'. מדינה שלמה ראתה אותך בביצועים של מסי, הוצאת מהבחורות ביצועים של נדיה קומנצ'י".

גילי כהן ב"האח הגדול",צילום: אורן בן חקון

כהן המשיך: "אחי, אם לא אתה ומצלמות האבטחה, עד היום אני לא יודע שיש לנו עיר שקוראים לה 'יבנה'. עמיחי, יא עמי, זר לו היה נקלע לראיון, היה חושב שמדובר באחד שהיה קורבן לתקיפה מינית, אז שיהיה לך ברור: א - אתה לא הקורבן, ב - בגללך אני ועוד הרבה גברים, מרגישים כמו רוני קובן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"חרא ביל פיטנס, איך הבאת אותן למצב, שעם הבעלים שלהן, במיטה, הן 'על מי מנוחות' ואיתך דפקו תנוחות שלא קיימות אפילו בקאמה סוטרה? איך?"..

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר