"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

שרון פרי חשפה הודעות מטרידות: "בוא תוריד את התחתונים"

מגישת ערוץ הספורט פרסמה סרטון ברשתות החברתיות, ושיתפה בהודעות המטרידות אותן קיבלה על רקע עבודתה כמקעקעת • "פעם אחרונה שאני מקבלת הודעה מגבר שישאל אותי אם אני פאקינג מקעקעת לו את ה'זה' שלו. רואה את המחט? בוא נראה אותך גיבור"

,עודכן
0השמעה
שרון פרי. צילום: פייסבוק

מגישתערוץ הספורט,שרון פרי, אשר חשפה לאחרונה כי גילתה גידול סרטני על אפה, סיפקה היום (שני) חשיפה קשה להודעות המטרידות אותן קיבלה על רקע עבודתה כמקעקעת והחליטה לצאת למתקפה נגד הגברים ששלחו לה את ההודעות המדוברות.

בסרטון שהעלתה לרשתות החברתיות, פרי חשפה בזעם את הבקשות הלא הולמות בלשון המעטה שהגיעו אליה בהודעות מגברים שונים לדבריה, ששאלו אם היא מוכנה לקעקע את איבר מינם.

פרי פתחה את דבריה בסרטון בזעם גדול: "טוב, הריל הזה הולך להיות אלים במיוחד ואני בטוחה שאני מדברת גם בשם לא מעט מקעקעות שעובדות כאן בארץ. אבל עוד פעם אחת אני אקבל הודעה, כן? הודעה מגבר שישאל אותי אם אני פאקינג מקעקעת לו את ה'זה' שלו, את ה'זה' שלו, אז אני אגיד לו 'בוא כפרה', וזה לא פעם ראשונה".

שרון פרי,צילום: קוקו

"אני אגיד לו 'בוא, נשמה שלי, בוא, אתה רואה את זה? אתה רואה את המחט הזאת יא בן אלף? בוא, תוריד את המכנסיים והתחתונים שלך ואז נראה אותך גיבור', סבבה? פעם אחרונה, אחרונה שאני מקבלת הודעות כאלה".

בכיתוב לפוסט שצורך לסרטון כתבה פרי כך: "זה אלים לקבל טלפונים כאלה, זה אלים לקבל הודעות ובקשות כאלה, מה זה הדבר הזה? קעקוע למטה? הצעת מחיר אתה רוצה????", זאת בצירוף של אימוג'יז של הקאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שרון פרי מקעקעת. למתקעקע המצולם אין קשר לנאמר בכתבה,צילום: פרטי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר