זה לא סוד שדני אבדיה הוא השחקן הכי טוב בפורטלנד טריייל בלייזרס, וגם הכי מבוקש. האולסטאר הישראלי אמנם התקשה לשחק אחרי הפגרה בעקבות הפציעה בגבו ובמשחקו האחרון בליגה עד כה הוא שותף ל-59 שניות בלבד מול פיניקס סאנס. כעת, מתברר שאותן שניות שוות אלפי שקלים.
באתר MWS, שמציע למכירות פומביות גופיות וחולצות של ספורטאים ממשחקים מסוימים, העמידו את הגופיות של שחקני פורטלנד מאותו ניצחון 77:92 על הסאנס למכירה והחולצה של אבדיה נמכרה תמורת 1,216 יורו - רווח יפה על גופיה שנלבשה פחות מדקה. הגופיה היקרה ביותר של פורטלנד אחריו היא של דונובן קלינגן, תמורת 486 יורו בלבד.
העונה נמכרו 11 גופיות שלבש דני אבדיה באתר, כאשר רק אחת זכתה לסכום הנמוך מ-1,000 יורו - זו מההפסד בשנייה האחרונה לאורלנדו מג'יק. הגופיה היקרה ביותר של אבדיה שנמכרה היא מהמשחק מול מיאמי היט, אז סיים עם 33 נקודות, 11 ריבאונדים ו-8 אסיסטים בהפסד 136:131, והייתה שווה 2,671 יורו.
מי שמוביל בפער את המכירות בפורטלנד הוא האנסן יאנג, שהגופיות שלו הן נדירות יותר ומהוות מוקד משיכה עבור הקהל הסיני. הגופיה איתה עלה לראשונה בחמישייה של הבלייזרס נמכרה באתר תמורת 5,112 יורו - כמעט פי 2 מאבדיה. שאר שחקני הסגל, לאורך כל המשחקים, אינם התקרבו ל-1,000.

