כשלושה שבועות חלפו מאז שדני אבדיה, שהפך למועמד אמיתי להגיע למשחק האולסטאר בזכות יכולתו הנהדרת בפורטלנד טרייל בלייזרס, השיק את מותג מוצרי החלבון שלו, "TURBO", עם ליין גלידות החלבון הראשון בטעמי וניל מדגסקר, שוקולד אגוזי לוז ומנגו מאיה.
ההייפ הראשוני סביב המוצרים החדשים של השגריר הישראלי הבכיר ב-NBA עדיין כאן, ואתמול (רביעי) גלידות החלבון שלו בפני מבחן משמעותי. ואיך לומר בעדינות? הן לא צלחו את המבחן המדובר.
אחרי מספר מבחני טעימה מלטפים ומפרגנים, או לכל הפחות מכבדים, גלידות החלבון של אבדיה הגיעו לשולחנו של לא אחר מאשר מבקר המסעדות והאוכל, ניב גלבוע, שידוע בסגנונו הישיר ולעתים אף הבוטה. גם הפעם - ניב גלבוע אמר בדיוק את מה שהוא חושב מבלי לייפות את הדברים.
במבחן הטעימה שנערך במסגרת התוכנית של גלבוע בערוץ i24NEWS, "מדד גלבוע", מבקר האוכל טעם תחילה את גלידת "TURBO" בטעם וניל מדגסקר ואמר: "זו לא גלידה טעימה, זה מורגש כמו סורבה, גלידה בריאה כזאת. היא לא טעימה".
כאשר טעם את הגלידה בטעם מנגו מאיה גלבוע כבר היה הרבה פחות "נחמד": "המנגו זה אחד הדברים הכי מגעילים שאכלתי, קחו את הזוועה הזאת ממני. תאכלו גלידה ותהנו, אבל לא מהגלידה הזאת. מה יותר טוב? ללכת ישר לשווארמה".

