תאי עבד

תאי עבד ערך הופעת בכורה בקבוצת הבוגרים של פ.ס.וו איינדהובן

הקשר הישראלי עלה לכר הדשא בדקה ה-22 ב-0:3 של קבוצתו בגביע ההולנדי • עירוני נס ציונה הויעה רשמית על החתמתו של ג'קסון רואו מגולדן סטייט ווריורס עד לסיום העונה • ננו גינזבורג חתם רשמית בפולין • בני הרצליה נפרדה מה-BCL עם ניצחון על טנריפה • דניס קוליקוב סובל מקרע חלקי ברצועות הקרסול

23:50 | תאי עבד ערך הופעת בכורה בבוגרים של פ.ס.וו איינדהובן

רגע מרגש עבור הישראלי הצעיר, שנכלל בסגל של הקבוצה הבוגרת למשחק הגביע ההולנדי בו איינדהובן ניצחה 0:3 את ויננדאל מהליגה השלישית. הקשר עלה מהספסל בדקה ה-22 ואף היה מעורב במספר התקפות מסוכנות.

22:00 | שחקני מכבי חיפה וברק בכר ביקרו בבי החולים "רות רפפורט" שברמב"ם

שחקני מכבי חיפה יילה בטאיי, שון גולדברג, קני סייף, איתן אזולאי ופייר קורנו, יחד עם המאמן ברק בכר, ביקרו במחלקה האונקולוגית לילדים בבית החולים "רות רפפורט" שברמב"ם, במסגרת מסורת הנמשכת כבר 28 שנים בשיתוף אגודת "עזרה למרפא" בראשות הרב פירר. במהלך הביקור הדליקו השחקנים נרות חנוכה עם הילדים, עברו בין החדרים, שרו שירי חג, הצטלמו, שוחחו עם ההורים וחילקו מתנות מטעם המועדון והאגודה.

חיים גיטלר, עוזרו של הרב פירר, אמר לאתר הרשמי: "יחד אנו מלווים את ילדי המחלקה לאורך כל השנה, דואגים להם, משמחים אותם ומעלים חיוך על פניהם. חנוכה מסמל את האור והניסים לכולם, ובפרט לחולים".

שחקני מכבי חיפה וברק בכר בבית החולים "רות רפפורט" שברמב"ם, צילום: מכבי חיפה

21:20 | בני הרצליה נפרדה מה-BCL עם ניצחון

למרות היעדרותו של אלייז'ה סטיוארט, החבורה של יהוא אורלנד סיימה את דרכה בליגת האלופות של פיב"א עם 86:94 נהדר עם טנריפה, שהבטיחה את מקומה בטופ 16 כבר לפני שני מחזורים. צ'ינאנו אונואקו הוביל 6 שחקנים ישראלים בספרות כפולות עם 22 נקודות ו-9 ריבאונדים.

במשחק המקביל, טופאש בורסה ניצחה 93:99 את טרפאני שארק ועלתה למקום השני. מחר הפועל חולון תשחק מול בורסאספור ותדע האם תפגוש את טופאש בורסה או טרפאני.

דנבר ג'ונס, צילום: FIBA

19:55 | דניס קוליקוב נפצע וייעדר לתקופה 

מכה למכבי נתניה, שהודיעה הערב: "שחקן הקבוצה דניס קוליקוב סובל מקרע חלקי ברצועות הקרסול, וייעדר לפרק זמן של בין שלושה לארבעה שבועות. החלמה מהירה דניס".

19:30 | עירוני נס ציונה הודיעה על החתמתו של ג'קסון רואו

אחת העסקאות המרשימות ביותר לקבוצה שהיא לא אחת מארבעת הגדולות של הכדורסל הישראלי הושלמה היום, כשעירוני נס ציונה הודיעה באופן רשמי על החתמתו של ג'קסון רואו, שמגיע מספר שבועות לאחר שנחתך מגולדן סטייט ווריורס, עד לסיום העונה.

מאיר טפירו, המנהל המקצועי של הכתומים, אמר אחרי החתימה: "אני שמח שג׳קסון מצטרף לקבוצה, הוא שחקן עם אוריינטציה הגנתית שמביא איתו קשיחות, איי-קיו כדורסל גבוה וסט כלים מגוון בהתקפה, ויעזור לקבוצה בהרבה אספקטים של המשחק״.

ג'קסון רואו, צילום: עירוני נס ציונה

19:10 | היעד החדש של ננו גינזבורג

כפי שנחשף ב"היום", המאמן המעוטר שפוטר מיפן שב לאירופה וחתם באנוויל ולוצלבק מהליגה הפולנית. הוא יצטרף לקבוצה בשבוע הבא. (תומר גבעתי)

ננו גינזבורג, צילום: רויטרס

17:00 | נפתחה ההרשמה למרתון תל אביב

מרתון תל אביב, אירוע הספורט הגדול ביותר בישראל של עיריית תל אביב- יפו ובהפקת חברת "כפיים" - ובחסות בנק לאומי, יתקיים בפעם ה-17 בלב העיר תל אביב-יפו. האירוע יתקיים ביום ו', 27 בפברואר 2026, וכולל בתוכו חמישה מסלולים אורבניים ומרהיבים ברחבי העיר: מרתון (42.195 ק"מ), חצי מרתון (21 ק"מ), מרוץ 10 ק"מ, מרוץ 5 ק"מ, ומקצה מיני מרתון לילדים שיתקיים ב- 25 בפברואר, 2026 (800 מטר ו-1.2 ק"מ).

12:00 | סימון דוידסון לצד אוהדי הפועל ת"א

סגן יו״ר הכנסת ויו״ר ועדת המשנה לספורט חה״כ סימון דוידסון (יש עתיד), בתגובה להנפת דגלי כהנא, אמש באצטדיון טדי: ״אנחנו מדינה דמוקרטית ובמדינה דמוקרטית אין אכיפה סלקטיבית! לא ייתכן ששר משטרה כושל וגזען יעניש קבוצה אחת - ויעצום עיניים מול אחרת.

אתמול, במשחק בטדי, אוהדי בית״ר הניפו דגלי כהנא וזה כמובן עבר בשתיקה. בכוונתי להגיע ביום שבת לבלומפילד עם אותה החולצה כדי לעמוד לצד הדמוקרטיה וחופש הביטוי". (אורן אהרוני)

10:00 | ג'ורדן מקריי לא המריא עם הפועל חולון לבולגריה

הפועל חולון הגיעה אתמול לסופיה ומשם תמשיך לסמוקוב שבבולגריה לקראת משחק הנעילה של שלב הבתים ב-BCL מול בורסאספור הטורקית. מי שלא יצא עם הקבוצה למשחק הוא ג'ורדן מקריי שסובל עדיין מכאבים ברגלו ובמועדון העדיפו לאפשר לו מנוחה בתקווה שישוב לשחק ביום ראשון הקרוב ברעננה. (תומר גבעתי)

ג'ורדן מקריי, צילום: FIBA

7:00 | דנבר ניצחה את יוסטון 

ניקולה יוקיץ' קלע 39 נקודות, הוריד 15 ריבאונדים ומסר 10 אסיסטים, בטריפל-דאבל ה-12 שלו העונה, ודנבר נאגטס ניצחה את יוסטון רוקטס 125:128 בהארכה. היה זה מפגש בין שתיים משלוש הקבוצות המובילות בטבלת המערב.

ג'מאל מארי הוסיף 35 נקודות עבור דנבר, כולל שש מתוך 11 נקודות של קבוצתו בהארכה. מארי קלע 14 מתוך 15 ניסיונות העונשין שלו. הניצחון היה החמישי ברציפות של הנאגטס והיה זה ניצחונם הביתי הראשון מאז ה-8 בנובמבר.

עוד תוצאות ב-NBA:

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יוטה - דאלאס 133:140 בהארכה
בוסטון - דטרויט 112:105
מיאמי - טורונטו 106:96
קליפרס - ממפיס 121:103

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...