"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הזמרת המפורסמת שמבשלת לכוכב ה-NBA: "כל השחורות בשלניות טובות"
הראפרית הפופולרית מטקסס, מייגן די סטליון, נמצאת בזוגיות עם קליי תומפסון ואביו חשף ב-ESPN: "היא מכינה את תרנגול ההודו של המשפחה לחג ההודיה" • מה המנה האהובה על שחקן דאלאס מאבריקס?
קליי תומפסון ומייגן די סטליון. צילום: אינסטגרם
רכילות ספורט: אופסייד

הזמרת המפורסמת שמבשלת לכוכב ה-NBA: "כל השחורות בשלניות טובות"

הראפרית הפופולרית מטקסס, מייגן די סטליון, נמצאת בזוגיות עם קליי תומפסון ואביו חשף ב-ESPN: "היא מכינה את תרנגול ההודו של המשפחה לחג ההודיה" • מה המנה האהובה על שחקן דאלאס מאבריקס?

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מייגן די סטליון, זוגתו של כוכב ה-NBA ושחקן דאלאס מאבריקסקליי תומפסון, היא לא רק ראפרית ומוזיקאית מצליחה - אלא גם בשלנית טובה, כך חשף אביו של הכדורסלן שבעצמו שיחק בליגה הטובה בעולם, מייקל תומפסון, לקראתחג ההודיהשמצוין היום (חמישי) בארצות הברית.

"מייגן די מבשלת את תרנגול ההודו של המשפחה לחג ההודיה", אמר תומפסון האב בתוכנית של ESPN. "כל הנשים השחורות הן בשלניות טובות, אי פעם הלכת לבית של אדם שחור ולא אכלת אוכל טוב?". תומפסון בן ה-70 שיחק במהלך הקריירה בלוס אנג'לס לייקרס, סן אנטוניו ספרס ופורטלנד טרייל בלייזרס.

מייגן ג'ובון רות פיט מוכרת בשם הבמה שלה "די סטליון"וביולי האחרון השיקה את הזוגיות הנוצצת עם תומפסון, אחרי שבעבר תועדה לצד טורי קרייג, שחקן בוסטון סלטיקס כיום, בקשר שנגמר באפריל 2024. די סטליון ותומפסון הפכו מהר מאוד לסיפור הלוהט של אתרי הרכילות בטקסס.

קליי תומפסון ומייגן די סטליון,צילום: אינסטגרם

הראפרית הפגינה את כישורי הקולינריה שלה וכבר באוגוסט חשפה כי היא מכינה לכדורסלן שלה ארוחות באופן קבוע. "קליי מעולם לא אכל ספגטי ושפמנון ביחד קודם, ומאז הפעם הראשונה שהכנתי לו את זה הוא מבקש ממני את ה'חרא' הזה כל שבוע", היא אמרה לעוקביה באינסטגרם וקליי עצמו הגיב: "כל כך טוב, ללא רבב, הדבר הכי טוב שטעמתי אי פעם, הארוחה האהובה עליי".

תומפסון, שיאן השלשות במשחק אחד ב-NBA (14), עבר במהלך העונה שעברה לדאלאס אחרי 13 עונות רצופות בגולדן סטייט ווריורס איתה זכה בארבע אליפויות. הוא הצלע השנייה לצד סטף קרי ב"ספלאש בראדרס" ונחשב לאחד מקלעי השלשות הטובים בתולדות הענף.

די סטליון, זוכת פרס הגראמי, הייתה מעורבת בתקרית ב-2020 כשהראפר הקנדי טורי ליינז ירה לעברה ואף פצעה אותה ברגלה, ביציאה ממסיבה שהתקיימה בביתה של קיילי ג'נר. ליינז, שהיה בקשר רומנטי עם די סטליון קודם לכן,נידון בקיץ 2023 לעשר שנות מאסרלאחר דיונים ממושכים.

מייגן די סטליון וטורי ליינז,צילום: Invision/AP

View this post on Instagram

A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דני אבדיה מסכם את הניצחון על מילווקי // עמוד ה-X של פורטלנד טרייל בלייזרס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו