המשפחה ונציגי מכבי חיפה מכבדים את זכרו של שון כרמלי ז"ל | צילום: באדיבות מכבי חיפה

מרגש: צלחת האליפות של חיפה הגיעה אל חללי צה"ל

מחווה מרגשת של האלופה הטרייה: הירוקים בחרו לכבד את זכרם של שון כרמלי, עומר טביב ואדיר כץ, שהיו ידועים כאוהדי הקבוצה • קרובת משפחתו של טבבי הודתה: "מדובר בקצת רגעי נחת בתקופה כאובה ועצובה כל כך. תודה על מי שאתם"

מחווה מרגשת של האלופה הטרייה. מנהל מכבי חיפה, גיל אופק, דאג הבוקר (שני) לכבד את זכרם של שלושת חללי צה"ל ש"נקשרו לנצח אל לב המועדון" והיו ידועים כאוהדי הקבוצה - שון כרמלי, עומר טביב ואדיר כץ זכרם לברכה.

אופק, שהביא את צלחת האליפות של הירוקים לקברם ולבתי הם של החללים וכמובן הצליח לרגש את המשפחות, אמר לאתר הרשמי של המועדון: "שון, עומר ואדיר ליוו אותנו בכל ליבם ולצערי הרב הם לא איתנו ברגע המאושר הזה. זה המעט שאנחנו יכולים לעשות כדי להנציח את זכרם ולעודד ולו במעט את המשפחות. יהי זכרם ברוך".

שיקמה, דודה של עומר טביב ז"ל, פנתה למועדון ואמרה: "רוצה לציין את הרגישות ואת תשומת הלב הרבה שהוענקה למשפחתו הכואבת של עומר. ההגעה לשבעה, הטקס במשחק האליפות וההגעה אליהם היום עם צלחת האליפות היא דוגמה ומופת למועדון המדהים הזה!

מכבדים את זכרו של שון כרמלי ז"ל, באדיבות מכבי חיפה
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מועדון שמקבל אהבה רבה מקהל המעריצים כל הזמן (גם כשאין אליפות..) אבל יודע לעטוף בחיבוק ענק כשצריך! מדובר בקצת רגעי נחת בתקופה כאובה ועצובה כל כך. תודה על מי שאתם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...