"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

דור העתיד: בנו של קפטן מכבי תל אביב לשעבר בהופעת בכורה

שרן ייני, שבמהלך הקריירה שלו זכה עם הצהובים בשש אליפויות, חשף בפוסט כי בנו, ברק בן ה-8, ערך את הופעת הבכורה שלו במועדון ואף קיבל את החולצה מספר 7 • ומה היה לערן זהבי להגיד על בחירת המספר?

,עודכן
0השמעה
שרן ייני מניף את צלחת האליפות. צילום: עמי שומן

בעוד שבמכבי תל אביבעדיין מתאוששים מאירועי הדרבי שבוטל וכמו כן, מה-3:0 הכואב למיטיולן הדנית, שהשלים משחק חמישי ברציפות ללא ניצחון בכל המסגרות (להוציא כמובן את הדרבי שעוד לא ברור האם יוכרז בו ניצחון טכני או לא), במועדון הצהוב ממשיכים להיערך למשחק מחר (שני) מול עירוני קריית שמונה בתקווה לחזור למסלול הניצחונות ולצמק את הפער מהפועל באר שבע שבפסגה.

בינתיים, כאשר התוצאות בתקופה האחרונה אינן משביעות רצון בלשון המעטה וההווה טעון שיפור, האוהדים הצהובים יכולים להתרפק על העבר ולצפות לעתיד, שתי אופציות שקפטן הצהובים לשעבר,שרן ייני, הצליח לספק לאוהדי מכבי ת"א בפוסט אחד בלבד...

שרן ייני עם ילדיו לאחר ההחלטה לפרוש,צילום: אלן שיבר

כזכור, ייני בן ה-38 שיחק במכבי ת"א בשתי קדנציות בין 2004 ל-2015 ובין 2017 ועד לפרישתו ב-2024, כאשר בתווך יצא לשחק בהולנד במדי ויטסה ארנהיים, במדיה גם זכה בגביע ההולנדי ב-2017. במדים הצהובים של הקבוצה בה גדל ושיחק את מרבית הקריירה שלו זכה ייני בשש אליפויות, שני גביעי מדינה, זכייה אחת בתואר אלוף האלופים ושש פעמים בגביע הטוטו.

ערן זהבי ושרן ייני מניפים את גביע הטוטו,צילום: אלן שיבר

כעת, כשנה וחצי אחרי שהודיע על פרישה ממשחק פעיל ותלה את הנעליים בסיומה של קריירה מרשימה, ייני חושף את הדור הבא, בנו בן ה-8 ברק, אשר ערך את הופעת הבכורה שלו במדים הצהובים-כחולים של מכבי ת"א ועשוי ללכת בעוד כמה שנים בדרכו של אביו גם לקבוצת הבוגרים.

שרן ייני ובנו ברק. דור העתיד של מכבי תל אביב?,

בפוסט שהעלה, שכלל שתי תמונות משותפות שלו ושל בנו, שהיה לבוש במדים מלאים במשחק הראשון שלו בקבוצה, נחשף מספר החולצה המפתיע של ברק ייני, שבניגוד לאביו, ששיחק עם החולצה מספר 21, בחר דווקא מספר אחר, שמזוהה עם אגדה אחרת של מכבי ת"א - 7.

שרן ייני ובנו ברק. בחירת מספר מעניינת,צילום: אינסטגרם

בפוסט שהעלה שרן גם נשלחה קריצה לעברו שלערן זהבי, אשר כידוע מזוהה יותר מכל אחד אחר כמספר 7 של מכבי ת"א: "משחק ראשון של ברק. קיבל מספר לא משהו אבל יהיה בסדר", זאת לצד תיוג של זהבי, שגם הגיב: "הילד מבין עניין".

View this post on Instagram

A post shared by Sheran Yeini (@sheranyeini)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר