לא רק מרגי: אלה הישראלים שכבשו את פיפ"א

משחק הכדורגל של EA SPORTS, אשר לשעבר היה מוכר בשם FIFA וכיום נקרא EAFC 26, יושק עם נציגות ישראלית מפתיעה בדמות הזמר, אשר שירו "Risk it all" נכנס לפסקול המשחק • ומי היה שם לפניו?

EAFC26. צילום: חנן אסור

הרגע לו חובבי הגיימינג בישראל מגיע, כאשר ביום חמישי הקרוב EA SPORTS עתידה להשיק את משחק EAFC 26. המשחק  כזכור לפני כשנתיים שינה את שמו מ-FIFA אחרי סיום ההסכם בין חברת משחקי המחשב לבין פדרציית הכדורגל הבין לאומית, אך מרבית אוהדי הכדורגל, בטח כאן בישראל, עדיין קוראים למשחק בשמו הישן.

במקביל, ישראל חוזרת למשחק ובענק. אומנם על מנת לשחק בליגת העל הישראלית ועם הקבוצות והשחקנים הישראלים הגיימרים הישראלים ייאלצו להמתין לפאצ'ים שככל הנראה יותאמו בהמשך למשחק, אך נציגות ישראלית ללא ספק תהיה.

EAFC, צילום: ללא

מתי יוצא פיפ"א 26?

אז כאמור, פיפ"א 26 עתידה לצאת ביום חמישי הקרוב בשעות הבוקר או הצהריים המוקדמים, אם כי עדיין לא לקהל הרחב - כאשר רק מי שרכשו את המשחק מראש ושילמו אקסטרה על מנת לקבל אותו מוקדם יותר יזכו לשחק כבר מיום חמישי הקרוב.

פיפא. יוצאים לדרך, צילום: צילום מסך

אחרי שבשנת 2022 הרכבי האינדי הישראלים לולה מארש ו-Garden City Movement הופיעו בפסקול המשחק עם השיר Summer Night, ובשנת 2024 היו אלו נגה ארז ועדן בן זקן ששיתפו פעולה בשיר GODMOTHER שנכלל גם הוא בפסקול המשחק, כמו גם Balkan Beat Box של הזמר תומר יוסף, אשר רשמו שתי הופעות בפס הקול של FIFA עם השיר "רמאללה-תל אביב" ב-2010 ועם I Trusted U ב-2017, כאשר הפעם הגיע תורו של כוכב ישראלי נוסף - מרגי.

נגה ארז ועדן בן זקן, צילום: קוקו

הזמר הישראלי שמנסה כיום את מזלו מעבר לים בנסיון לפתח קריירה בינלאומית, רשם צעד משמעותי במיוחד כאשר השיר החדש שלו "Risk It All" נכלל בפסקול המשחק השנה. מרגי עצמו הכריז על ההישג הבינלאומי המרשים וכתב ברשתות החברתיות שלו: "אני כל כך מתרגש להכריז ש"Risk It All" נכלל בפסקול של פיפא 26".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Mergui (@mergui)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר