"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משולש אהבה: קרלוס אלקרס ויאניק סינר יצאו עם אותה דוגמנית במקביל?
באתר הרכילות "Page Six" דווח כי הדוגמנית של "ספורטס אילוסטרייטד" ברוקס נאדר נועדה עם שני הטניסאים המובילים בעולם במהלך אליפות ארצות הברית הפתוחה • היא צפתה בספרדי מקרוב ואחותה אישרה את הקשר עימו, אחרי שרמזה כי נפגשה עם האיטלקי
קרלוס אלקרס ויאניק סינר. צילום: רויטרס
רכילות ספורט: אופסייד

משולש אהבה: קרלוס אלקרס ויאניק סינר יצאו עם אותה דוגמנית במקביל?

באתר הרכילות "Page Six" דווח כי הדוגמנית של "ספורטס אילוסטרייטד" ברוקס נאדר נועדה עם שני הטניסאים המובילים בעולם במהלך אליפות ארצות הברית הפתוחה • היא צפתה בספרדי מקרוב ואחותה אישרה את הקשר עימו, אחרי שרמזה כי נפגשה עם האיטלקי

מערכת אופסייד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קרלוס אלקרסויאניק סינר, שני הטניסאים הבכירים בעולם כיום, נפגשו בתחילת השבוע פעם נוספת במעמד גמר, שבו הספרדי ניצחוזכה באליפות ארצות הברית הפתוחה.לצד שלל המשחקים שנערכו בין השניים במעמדים הכי גדולים של הענף, כעת מתברר כי בשבועות האחרונים התחולל "מאבק" בין השניים גם מחוץ למגרש.

על פי דיווח באתר הרכילות "Page Six", במהלך אליפות ארצות הברית הספיקו שני הכוכבים של הענף לצאת עם אותה דוגמנית. מדובר בברוקס נאדר, דוגמנית אמריקנית שגם כיכבה במגזין "ספורטס אילוסטרייטד".

קרלוס אלקרס ויאניק סינר, צילום: רויטרס

מי שהובילה לשמועות הללו הייתה לא אחרת מאשר אחותה של ברוקס, גרייס אן. בסוף חודש אוגוסט סיפרה גרייס אן שאחותה נפגשת עם גברים "מכל סוגי המגרשים, אך לא מה-NBA". היא אף אמרה ששמו של אחד מהם מתחרז עם המילה "ווינר", דבר שככל הנראה הסגיר את העובדה שנפגשה עםסינר.

אלא שכאמור, הסיפור לא נגמר שם. ברוקס נשאלה על ידי מנחה הטלוויזיה הפופולרי ג'ימי קימל אם היא אכן יוצאת עם הטניסאי האיטלקי, והשיבה: "אתה קרוב, מתחמם". לאחר שנצפתה ביציע במשחק של אלקרס במהלך הטורניר, גרייס אן אמרה: "דייטינג זה מושג מאוד נזיל, אבל אני יודעת שהוא (אלקרס) הוא 'איש השעה'".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...