"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

ההתמכרות החדשה של זוגתו של מנור סולומון: "הוא מקנא"

הכוכב הישראלי מטוטנהאם צפה עם אשתו, דנה וושצינה, בפרק ההדחה של "האח הגדול", כאשר לטענתה, הוא קינא בבייגל שהכינה לעצמה: "יש פה התמכרות חדשה"

,עודכן
0השמעה
מנור סולומון במדי טוטנהאם. צילום: Getty Images

אחרי החזרה מעונת ההשאלה הנהדרת ועליית הליגה עםלידס יונייטד,מנור סולומוןפתח עונה נוספת באנגליה, בינתיים במדיה שלטוטנהאם, כאשר בעקבות פציעה צפה אמש (שבת) מהיציע ב-0:3 של התרנגולים על ברנלי במחזור הפתיחה של הפרמיירליג.

סולומון בן ה-26, כזכור, הציג בעונה שעברה יכולת נהדרת עם 10 שערים ו-12 בישולים בצ'מפיונשיפ, כולל שער דרמטי בדקה ה-91 שהעניק ללידס 1:2 על פלימות' ארגייל ואת אליפות ליגת המשנה באנגליה בדרך לחזרה מרשימה לפרמיירליג, כאשר כעת שב לטוטנהאם ועוד לא ברור האם יישאר בשורות התרנגולים אחרי סגירת חלון ההעברות.

מנור סולומון עם תואר הצ'מפיונשיפ,צילום: Getty Images

הכוכב הישראלי, שחזר לסגל של טוטנהאם תחת המאמן החדש תומאס פרנק וללא ספק רצה להרשים במשחקי ההכנה, סובל מפציעה שמנעה ממנו לקחת חלק במשחקי קדם העונה וכמו כן, גם במחזור הפתיחה מול ברנלי, בו כאמור, צפה מהיציע באצטדיון טוטנהאם הוטספר לצד אשתו, דנה וושצינה.

הסטורי של דנה וושצינה. היא ומנור צפו מהיציע,צילום: אינסטגרם

לאחר המשחק, סולומון וזוגתו, אשר כזכור נישאו הקיץ באירוע מרגש ויוקרתי בריזורט האירועים "קאי" של השף מושיק רוט, שבו לביתם ונהנו מערב ביתי רגוע ושקט, במסגרתו צפו בפרק ההדחה של "האח הגדול".

מנור סולומון ודנה וושצינה,צילום: אינסטגרם

וושצינה, שכבר שיתפה את עוקביה בהתמכרות החדשה שפיתחה בלונדון מאז החזרה לטוטנהאם, המשיכה להתמכר עוד יותר ושיתפה סטורי בו הכינה את המנה הממכרת החדשה - בייגל סלמון עם ביצה עלומה.

הסטורי של דנה וושצינה,

בסטורי המדובר, בו נשמע מנור מכנה את אשתו בהומור "מלכת הבייגלים", כתבה וושצינה לעוקביה: "אמרתי לכם שיש פה התמכרות חדשה. וריבים של 'האח' ברקע. אתם שומעים בקול של מנור שהוא מקנא נכון??? רק צריכה ללמוד לעטוף יותר טוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ההתמכרות החדשה של דנה וושצינה,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר