אייל ברקוביץ'. צילום: צילום מסך

אייל ברקוביץ׳ יושעה אחרי ש"תמך" בזנות? ״בן אדם דוחה״

שחקן העבר סיפק מספר התבטאויות שנויות במחלוקת שהצליחו לעורר סערה לאחר הראיון עם קטי גבעוני, שסיפרה באומץ איך יצאה ממעגל הזנות, במסגרתו דווקא תמך בהסדרת הזנות בארץ • נועם פתחי תקף: ״בערוץ 14 היה מושעה על זה לכל החיים״

כדורגלן העבר האגדי אייל ברקוביץ' נמצא בעיצומה של סערה לאחר התגובות שסיפק במהלך שידור תוכניתו ברשת 13, ׳מוריה וברקו׳, אותה הוא מגיש לצידה של מוריה אסרף. על אף שהתוכנית שודרה כבר ביום שבת, אתמול (שני) הקטע המדובר, בו ברקוביץ׳ תמך הלכה למעשה בהסדרת הזנות בארץ, צבר תאוצה ברשתות החברתיות השונות ועורר סערת ענק.

במהלך התוכנית, כאמור, באולפנם של ברקוביץ׳ ואסרף התייצבה קטי גבעוני, שסיפרה באומץ את סיפורה על הדרך בה הצליחה לצאת ממעגל הזנות ועל הניצול שחוותה בתחום, כאשר ברקוביץ׳ דווקא בחר להתייחס ליתרונות של הזנות לדעתו וטען מול גבעוני כך: ״מה זאת אומרת? יש כאלה שמעדיפים ללכת לזונה ולא לעשות רומן ולבגוד באישה שלהם ולהחזיק את המשפחה, כן? מלא״.

אסרף שאלה: ״מה עם האישה?״, ברקו השיב: ״האישה אבל אף אחד לא מכריח אותה ללכת להיות זונה״. אסרף שוב התייחסה לעדותה של גבעוני וטענה: ״אבל היא מספרת לך שהיא הגיעה להיות זונה בגלל טראומה מינית״, ברקוביץ׳ המשיך לעמוד על שלו וטען: ״בגלל זה היא הגיעה לזה, אבל אני יכול לתת לך מיליון זונות שהולכות כי הן רוצות לעשות כסף. כי הן רוצות, אף אחד לא הכריח אותן לעשות את זה. אני בכלל מופתע שמתעסקים בזה, לא מופתע לטובה, מופתע שמתעסקים בזה פשוט בחוק הזה, יש כל כך הרבה דברים דחופים במדינת ישראל, אני חושב שכל אחד יעשה מה שטוב לו״.

אסרף המשיכה ופנתה לגבעוני: ״ברקו זה חוק סופר חשוב, קטי, את עבדת בזנות כמה שנים בעצם?״, כאשר כדורגלן העבר טען תוך פנייה לגבעוני: ״מה זה הדבר המביך הזה עכשיו ששמת אותי פה באמצע? את יכולה להסביר לי? לא, רציני, סליחה. למה זה מביך? לדבר על זנות, על זונות. את בטוחה שהיית בזנות? את נראית ילדה טובה, עדינה, באמת?״, כאשר גבעוני השיבה: ״כן, זה יכול לקרות לכל אחת״.

התגובות, כאמור, לא איחרו להגיע, כאשר פאנליסטית ופרשנית ערוץ 14, הדר מילר, תקפה וכתבה: ״איזה בן אדם דוחה״, הצייצנית מיכל אגמון צייצה: ״סליחה על השאלה, אבל איך ילדה כזאת יפה, עדינה וחיננית הולכת להגיש תוכנית עם אייל ברקוביץ׳?״, מגיש ערוץ 14 ורדיו גלי ישראל, נועם פתחי, תקף גם הוא וכתב: ״מנחה של ערוץ 14 שהיה מדבר ככה לקורבן מעגל הזנות היה מושעה לכל החיים״. כעת, יהיה מעניין לראות אם ברשת 13 אכן ינקטו בצעדים נגד ברקוביץ' בעקבות הסערה המתפתחת ברשתות החברתיות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...