איל ברקוביץ' זוכה לפרגון מפתיע עם המעבר לרשת 13: "הוא מוכשר ושנון"
הטאלנט כנראה יתגבר על הפרידה מקשת ומאופירה אסייג עם 150 אלף שקלים לחודש במתחרה • אפילו יורם ארבל, השדר המיתולוגי, מתלהב מהמעבר: "הוא חבר טובש שלי, אני בטוח שיצליח במגרש של רשת"
,עודכן
0השמעה
אחרי העזיבה הדרמטית ב"קשת 12" והפרידה שהדהימה את כולם מאופירה אסייג, גם בתכנית הרדיו ובאתר "ONE", ברשת 13 חשפו את שכר העתק של אייל ברקוביץ', שצפוי לשלשל לכיסו מעל 150 אלף שקלים בכל חודש.
כל עדכוני הספורט מהארץ ומהעולם - עכשיו גם ב-Whatsapp >>
אז הקוסם, כמו הקוסם, יודע להסתדר, ואנחנו פנינו לשמוע מה יש ליורם ארבל, אחד מהשותפים באתר הספורט "ONE", שם שימש ברקו כפרשן ואף כתב טורים אישיים, לומר בנושא.
אחרי שתיקה רועמת, השדר הוותיק הסכים להגיב ואמר: "עבדתי עם אייל ברקוביץ' הרבה שנים והוא חבר שלי. הוא מוכשר ושנון ואני בטוח שיצליח גם במגרש של רשת".
כזכור, ברשת 13 הודיעו לא מזמן כי "ברקוביץ', מהמנחים הבולטים והאהודים בטלוויזיה הישראלית, יצטרף לרשת 13 בתחילת השנה החדשה ויגבש יחד עם צוות הפיתוח של הערוץ רעיונות וכיוונים לתוכנית חדשה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

