"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ראש בראש עם בלה חדיד וקנדל ג'נר: התואר היוקרתי עליו מתחרה בתו של אלון מזרחי
סאן, הבת של האווירון, מתמודדת בימים אלה על הזכות להיות דוגמנית השנה בעולם לצד דוגמניות הפאר • רוצים להצביע? צפו בסרטון ההסבר
סאן מזרחי. צילום: סיימון אלמלם

ראש בראש עם בלה חדיד וקנדל ג'נר: התואר היוקרתי עליו מתחרה בתו של אלון מזרחי

סאן, הבת של האווירון, מתמודדת בימים אלה על הזכות להיות דוגמנית השנה בעולם לצד דוגמניות הפאר • רוצים להצביע? צפו בסרטון ההסבר

,עודכן
0השמעה

את השם סאן מזרחי כבר שמעתם. הבת של אלון מזרחי וגרושתו ורד שעושה חיל בעולם בתצוגות האופנה הכי שוות מדיור ועד שאנל אבל האם היא תביא לנו חותמת סופית? ייתכן מאוד שכן.

סאן שלנו מתמודדת על תואר דוגמנית השנה העולמית מול קנדל ג'נר ובלה חדיד שעשתה לא מעט רעש בשנים האחרונות וכולנו תקווה שהיא תשאיר אבק לכולן. בינתיים, לכם יש את האופציה להשפיע ולהצביע ולהפוך את סאן לגאווה לאומית ובינלאומית. אנחנו מחזיקים לה אצבעות!

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

סאן מזרחי מתחרה על תואר דוגמנית השנה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו