"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זוג מנצח: בזמן שערן זהבי מפגיז על הדשא, אשתו שי מפילה את הרשת
אחרי שבעלה חגג 400 שערי קריירה, בת זוגו של כוכב מכבי תל אביב העלתה אתר חדש למותג האופנה שלה שהוצף בגולשות מאושרות
שי וערן זהבי. מצאו את ההומור בסיפור. צילום: מתוך אינסטגרם

זוג מנצח: בזמן שערן זהבי מפגיז על הדשא, אשתו שי מפילה את הרשת

אחרי שבעלה חגג 400 שערי קריירה, בת זוגו של כוכב מכבי תל אביב העלתה אתר חדש למותג האופנה שלה שהוצף בגולשות מאושרות

רותם רוזנסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בזמן שערן זהבי תופס כותרת על המגרש, אשתו שי תופסת לא פחות ויש לה על מה להתגאות. כבר כמה שנים שהיא עובדת חזק על מותג בגדי הספורט שלה ruze ומבטיחה שיש למה לצפות, אז הנה זה קורה. שי, שכבר הפגיזה בקולקציית חורף שרוב נשות הספורט כבר הספיקו לרכוש (מעדי אוחנה ועד ליז שכטר)הפגיזה באתר חדש ודנדשבו מובטחת לכל נשות ישראל חווית קנייה מושלמת.

הדוגמנית לקולקציית החורף היא איך לא… שי בכבודה ובעצמה.. בזמן שהאתר החדש עלה לאוויר, אנחנו כבר תפסנו כמה נשות ספורט בעיצובים שלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...