"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יבוא ברגל לבלומפילד? הרכישה החדשה והמפתיעה של יוסי בניון

המנהל המקצועי של נבחרת ישראל רכש דירה בבניין בן 14 קומות בפרויקט תל אביב-יפו החדשה של קבוצת חג'ג' וישקיף על המגרש מלמעלה • ומי עוד התכבדו בדירות חדשות?

,עודכן
0השמעה
יוסי בניון. צילום: אלן שיבר

בזמן שעבר בין שניגבנו תפוח בדבש לבין צום יום הכיפורים, יוסי בניון רכש דירה מקבוצת חג'ג' בפרויקט תל אביב-יפו החדשה.

המנהל המקצועי של נבחרת ישראל בכדורגל קנה את הבית, שמתחיל להיבנות בימים אלה במתחם סהרון הצמוד לאצטדיון בלומפילד. בניון צפוי להשקיף מהבניין בן 14 הקומות על המגרש ביפו ולהיות בחברה טובה.

פרויקט תל אביב-יפו החדשה של קבוצת חג'ג' מוקם במתחם שהוא חלק מפרויקט שיתפרס על פני יותר מ-120 דונם וישנה את פני יפו. מדובר במתחם הכולל 123 יחידות דיור בשני בניינים בגובה 14 קומות ברחוב סהרון בעיר.

פרויקט תל אביב-יפו,צילום: באדיבות קבוצת חג'ג'

אגב, בניון הוא הכוכב השני השבוע שמתפרסם כי רכש דירה מקבוצת חג'ג'. מוקדם יותר פורסם כי השחקנית הישראלית והדוגמנית הבינלאומית, יעל שלביה, שהיא גם זוגתו של הזמר עומר אדם רכשה דירת פאר בפרויקט היוקרה, בפארק בבלי בתל אביב. בקיצור, כולם יהנו, זה בטוח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רומאריו פירס מפתיע על נבחרת ישראל ויוסי בניון ברומניה // ליאב נחמני, שליח "ישראל היום" לבוקרשט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר