16:30 - מחר: אליפות אירופה עד גיל 23 יוצאת לדרך
13 אתלטים ואתלטית אחת מישראל יתחרו החל ממחר (חמישי) באליפות אירופה עד גיל 23 שתפתח ביום חמישי באספו (פינלנד).
הנבחרת כוללת את בלסינג אפריפה, אביב קופלר, אדיסו גואדיה, אדיס ביטאו, אסף הררי, דרבה יהודה איילה, יהונתן כרמין, אטקה דמסיה, תומר מועלם, תומס דובנוב רז, שגב תמיר, עמית רוטמן, פריאל רדה ורומי טמיר.
בלסינג אפריפה, שיאן ישראל ב-100 ו-200 מטר, שפספס את מדליית הארד בגמר ה-200 מטר באליפות אירופה U20 בטאלין 2021 אמר: "אני ממש מתרגש לקראת האליפות. אני מרגיש מוכן ומרגיש שאני בכושר טוב. אני בא נחוש מאוד לעשות את מיטב יכולתי בשביל להצליח ולהעפיל לכל השלבים".
12:30 - איגוד הטניס רוצה להגדיל את טורניר ה-ATP מ-250 ל-500
איגוד הטניס בישראל הודיע היום (רביעי) על שורת תחרויות בינלאומיות שיתקיימו בארץ עד לסוף השנה. הגדולה היא כמובן טורניר ה-ATP, בתחילת חודש נובמבר (5.11) שם אמור להשתתף בפעם השנייה אלוף הרולאן גארוס, נובאק ג'וקוביץ' כדי להגן על תוארו.
כזכור, כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", נובאק ג'וקוביץ' נחת לאחרונה בישראל כדי לחתום על החוזה, כאשר האיגוד הודיע כי עדיין מתקיימים דיונים להגדיל את הטורניר מ-250 ל-500, מה שיביא לארץ שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר.
בנוסף, מספר גדול של תחרויות טניס, בינלאומיות ולאומיות, יתקיימו בחודשים הקרובים בישראל תחת ארגונו של איגוד הטניס, 20 מהן בינלאומיות, כאשר התחרות האחרונה של השנה האזרחית תהיה אליפות ישראל לבוגרים.
