"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"על מה אתה מסתכל, בובו": מסי עשוי לזכות בפרס מפתיע במיוחד
זוכרים את הריאיון בסיום רבע גמר המונדיאל מול הולנד? אז קפטן נבחרת ארגנטינה יהיה בין המועמדים בקטגוריית "הרגע הוויראלי הטוב ביותר של השנה" בטקס ה-MTV Latin America, שיתקיים במקסיקו באוגוסט
מסי חוגג את הזכייה במונדיאל. תנסו לעצור אותו. צילום: AP

"על מה אתה מסתכל, בובו": מסי עשוי לזכות בפרס מפתיע במיוחד

זוכרים את הריאיון בסיום רבע גמר המונדיאל מול הולנד? אז קפטן נבחרת ארגנטינה יהיה בין המועמדים בקטגוריית "הרגע הוויראלי הטוב ביותר של השנה" בטקס ה-MTV Latin America, שיתקיים במקסיקו באוגוסט

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאו מסי זכה במהלך הקריירה שלו באינספור פרסים ותארים, וכעת העילוי הארגנטינאי צפוי להוסיף לארון הגביעים שלו פרס נוצץ במיוחד, הפעם לא על ביצועים יוצאי דופן על המגרש.

לפחות לפי דיווחים בדרום אמריקה, קפטן נבחרת ארגנטינה, עשוי לככב בטקס פרסי ה-MTV Latin America, שיתקיים באוגוסט במקסיקו לאחר שהוכרז כי הוא יהיה בין המועמדים בקטגוריית "הרגע הוויראלי הטוב ביותר של השנה".

כזכור, בתום המשחק בקטאר, ברבע גמר המונדיאל מול הולנד אז ארגנטינה ניצחה בתום דו-קרב פנדלים, הפרעוש התראיין אצל כתב ארגנטינאי כאשר בתחילת הראיון, החלוץ ואוט וחהורסט ניסה להתקרב אליו.

בשלב זה, מסי איבד את שלוות הנפש והטיח בו: "בובו (טמבל), על מה אתה מסתכל? עוף מפה". מיותר לציין כי אותו סרטון הפך לתופעת רשת וויראלית, שעד היום מככב בכל מדיה אפשרית.

שמואל בוכריס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאוחר ימים, מסי הודה כי לא אהב את הצואה בה הדברים יצאו החוצה: "אני לא אוהב את מה שעשיתי, אני לא אוהב את הסרטון שיצא. אבל אלו רגעים של מתח גדול, הרבה עצבים והכל קורה מהר מאוד. כל אחד מגיב כמו שהוא מגיב, אבל לא חשבתי על זה בכלל. זה קרה. אני לא אוהב את הסרטון הזה אבל אלה דברים שקורים גם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...