אלונה ברקת. רוצה אירופה | צילום: אלן שיבר

"הכרטיס לאירופה מאוד חשוב לאלונה ברקת"

דריכות שיא בהפועל ב"ש לקראת המשחק הביתי מול מכבי פ"ת, שעשוי לסדר את הכרטיס למוקדמות הקונפרנס ליג • בגלל השיפוץ בגג: רק 7,000 צופים יוכל להיכנס לטרנר

הפועל ב"ש תארח מחר (רביעי, 22:00) את מכבי פ"ת לקרב ישיר על המקום הרביעי, שמוביל לאירופה בעונה הבאה. "יש דריכות שיא, הכרטיס לאירופה חשוב מאוד לבעלים אלונה ברקת ולהמשך המסורת של המועדון בזירה האירופית", הבהירו היום (שלישי) בבירת הנגב.

כאשר ברקת החתימה את רוני לוי, המטרה הראשונה שהוצבה היתה לסיים במקום שמוביל למוקדמות ה"קונפרנס ליג" (הליגה האיזורית), כאשר על פי הפרסום האחרון של אופ"א, יעניק למשתתפות בו סכומי כסף זהים לאלה שחולקו העונה בליגה האירופית.

המאמן רוני לוי לא צפוי לערוך שינויים ב-11 בהשוואה להרכב שעלה וניצח את עירוני ק"ש במחזור הקודם. בשלב זה, אושרו רק 7,000 צופים למשחק מול מכבי פ"ת בשל השיפוץ בגג של אצטדיון טוטו טרנר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...