"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איתמר ניצן סיכם את תנאיו במכבי חיפה, החתימה מחר

השויר, ששיחק בעונה החולפת במכבי נתניה, יעבור ללא תמורה לשורות האלופה וייאבק על אפודת השוער הראשון מול שריף כיוף הצעיר • גורמים במכבי חיפה: "לאור הסיטואציה שנוצרה, היה צורך להגיב במהירות"

,עודכן
0השמעה

נשיא המדינה יצחק הרצוג בשיחה עם שחקן נבחרת ישראל בכדורגל מוחמד אבו פאני, דוברות בית הנשיא

השוער איתמר ניצן סיכם את תנאיו במכבי חיפה ומחר (שישי) יחתום על חוזה לעונה אחת. המעבר ממכבי נתניה היה מהיר. מיד עם הפנייה ממכבי חיפה התקבל האור הירוק למעבר, ובלבד שהירוקים יישאו בחוזהו, שעומד על כמיליון שקל ברוטו בעונה.

עבור נתניה זה היה עול כבד, מה גם שניצן לא תוכנן להיות השוער הראשון, אם כי בחיפה מדובר בחוזה סטנדרטי. ניצן יעבור ללא תמורה וייאבק על אפודת השוער הראשון מול שריף כיוף הצעיר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם גורמים בחיפה טוענים כי "לאור הסיטואציה שנוצרה, היה צורך להגיב במהירות" וכך קרה שהגיעה פנייה לשוער הוותיק, שספג בעונה שעברה הכי הרבה שערים בליגת העל. אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, איתמר ניצן יחתום בחיפה ויצטרף לאימונים בסוף השבוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר