המחליף של דגו בנוער? מכבי חיפה פנתה לעומר בוקסנבוים
הירוקים פנו למי ששימש בשנים האחרונות כמנהל מקצועי בהפועל ת"א במטרה שיחליף את מסאי דגו, שקודם לקבוצה הבוגרת • בשבועות האחרונים שמו הוזכר כמועמד לתפקיד בכיר בהפועל פ"ת
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מכבי חיפה פנתה לעומר בוקסנבוים בנוגע לאימון קבוצת הנוער של המועדון. במידה ובוקסנבוים יקבל את ההצעה, הוא יחליף את בתפקיד את מסאי דגו, שהועבר מתפקידו לקבוצה הבוגרת באופן רשמי.
עומר בוקסנבוים שימש בשנים האחרונות כמנהל מקצועי בהפועל ת"א. תחילה, עשה זאת בקבוצת הנוער של האדומים, שם רשם הצלחה גדולה, אך בקבוצה הבוגרת דברים הלכו בכיוון ההפוך והוא עזב לפני כחצי שנה. בשבועות האחרונים שמו הוזכר כמועמד לתפקיד בכיר בהפועל פ"ת, אלא שכעת ישנה תפנית, עם פנייתה של מכבי חיפה.
המועדון הירוק החל לייצר עתודות בנוגע למספר תפקידים, לא רק על הדשא בנושא שחקנים. המחשבה שעלתה במועדון לגבי בוקסנבוים היא לא רק בטווח הקצר כמאמן הנוער, אלא גם לעתיד. זו גם אחת הסיבות שבוקסנבוים עשוי לחזור לקווים ולא להינעל על הישארות כמנהל מקצועי.
קבוצת הנוער של מכבי חיפה הפכה למשרה נחשקת, בוודאי אחרי ששלושה מאמנים שלה עשו את הקפיצה ממנה לאימון הבוגרים. תחילה היה זה רוני לוי, אחריו אריק בנדו וכעת מסאי דגו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
