"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוסקר גלוך: "שאלתי למה אבא שלי עושה לי את זה"

הטאלנט הישראלי הצעיר מדבר על הכל בסרט תיעודי ואינטימי של כאן 11 • על הדרך שעשתה נבחרת הנוער עד להעפלה ההיסטורית לגמר גביע אירופה ולמונדיאליטו • בסרט מתועדים שחקני הנבחרת והמאמן אופיר חיים, בצילומים יוצאי דופן של מפגשים עם השחקנים ובני המשפחה

0השמעה
אוסקר גלוך. לשחפה מיוחדת , אלן שיבר
אוסקר גלוך. לשחפה מיוחדת. צילום: אלן שיבר

נבחרת ישראל כבר מוכנה בארגנטינה למונדיאליטו ורגע לפני פתיחת הטורניר בשבת, כאן 11 יוצא הערב (חמישי, 22:15) בסרט תיעודי ואינטימי על הדרך שעשתה נבחרת הנוער עד ההעפלה ההיסטורית לגמר גביע אירופה לנוער ולגביע העולם.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

אוסקר גלוך מספר על הילדות| כאן 11

בסרט מתועדים שחקני הנבחרת והמאמן אופיר חיים, בצילומים יוצאי דופן של מפגשים עם השחקנים ובני המשפחה, והמון רגעים שמחים וגם קשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בין השאר, כוכב הנבחרת אוסקר גלוך נראה מדבר בחדר השינה על האימונים הקשים שאביו העבירו בילדות וגרמו לו להתחשל ולהגיע עד רד בול זלצבורג. "הוא נעל אותי במגרש, זה היה קשה. שאלתי את עצמי למה אבא שלי עושה לי את זה, למה זה מגיע לי", מספר גלוך בגילוי לב.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר