"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עסוק בתיווך דירות: "החיים החדשים" של בוריס קליימן ביוון

ביוון פורסם כי השוער שמואשם בתקיפה מינית ושוחרר ממעצר, עדיין תקוע בוולס ובינתיים מציע להשכרה ב-Airbnb את שתי הדירות שבבעלותו • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
בוריס קליימן. קיבל גב מהמשפחה. צילום: מתוך טוויטר

אחרי שהואשם בתקיפה מינית, בוריס קליימן מנסה לחזור לשגרה. כזכור, לפני כשלושה שבועות צעירה בלגית בת 17 הגישה תלונה נגד השוער הישראלי של וולס בטענה שהוא אנס אותה, וחבריה לכיתה התעמתו פיזית עמו אחרי בילוי משותף בבר.

ביממה האחרונה, עלו מספר דיווחים ביוון על קליימן והחיים החדשים שלו אחרי ששוחרר באופן חד צדדי מקבוצתו. בדיווח הוזכר כי קליימן עדיין ממתין להכרעה במשפט ומוכרח להישאר ביוון, למרות שלא מצא לעצמו קבוצה אחרת.

על פי הדיווח, קליימן ששוחרר ממעצר בחודש שעבר בתנאים מגבילים ובערבות של 20 אלף יורו, בינתיים מנסה להתפרנס מהשכרה של שתי דירות בבעלותו, המוצעות באתר Airbnb. במקביל קליימן לנקוט באמצעים משפטיים נגד הבעלים של וולס ונגד כל מי ש"חרץ את דינו" בתקשורת.

בוריס קליימן ואשתו ליאן עם שלושת ילדיהם. הכל כבר מאחור?,צילום: אינסטגרם

כזכור, לפני כשבועיים פורסם כי הנערים וגם הנערה אשר היו מעורבים בתלונה נגד השוער הישראלי של וולוס היוונית, הושעו מבית הספר. בעוד ימים ספורים ייערך לנערים ולנערה ייערך שימוע לאחר שלא עמדו בחוקים שהוצבו והוגדרו עבורם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יצוין כי גם הנערה שטוענת כי נאנסה הושעתה מבית הספר, בעקבות העובדה שהייתה באותו הבר בניגוד לחוקים, שהוגדרו מראש על ידי הנהלת בית הספר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר