"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בברצלונה לא מתאפקים: "יש לנו כישרון אדיר, ממש כמו מסי"

לאמין ימאל בן ה-15 ערך הופעת בכורה ב-0:4 על בטיס והפך לשחקן הצעיר אי פעם שלובש את מדי הקבוצה הבוגרת • צ'אבי לא הספיק להלל: "הכישרון שלו יכול לעשות את ההבדל כבר בגיל מאוד צעיר. יכול להיות לסמל של דור חדש"

,עודכן
0השמעה
לאמין ימאל בן ה-15 עורך הופעת בכורה ב-0:4 על בטיס, צילום: אי-פי

אחרי מספר משחקים לא מרשימים במיוחד, ברצלונה סוף סוף חזרה לעצמה אמש (מוצ"ש) עם 0:4 נהדר על בטיס בקאמפ נואו, שהחזיר את ההפרש בצמרת ל-11 נקודות. מארק-אנדרה טר שטגן שוב שמר על רשת נקייה, לבנדובסקי וראפינייה כבשו, אבל מי שגנב את מירב הפוקוס היה לאמין ימאל, שלראשונה עלה לשחק בבוגרים כשהוא רק בן 15 ו-290 ימים.

הילד המוכשר, שעדיין לא מלאו לו 16 שנים, הפך לשחקן הכי צעיר בתולדות ברצלונה שמשחק בקבוצה הבוגרת בליגה הספרדית, ואף היה קרוב לכיבוש בדקות הסיום. אחרי השריקה צ'אבי התפנה להסביר לתקשורת עד כמה בברצלונה בונים על הכישרון לכיוון העונות הקרובות.

Enhorabuena por el debut, crack. 💙❤️💪🏼pic.twitter.com/lmsPfmKtKD

— Jordi Alba (@JordiAlba)April 29, 2023

"לאמין שיחק נהדר, הוא רק בן 15 והוא גם היה יכול לכבוש", הסביר המאמן של בארסה, "מדובר בשחקן מאוד מיוחד עם הרבה ביטחון עצמי על הדשא. תראו איך הוא מתאמן ואז תבינו הכל לבד. אני חושב שהוא בהחלט הראה מה הוא שווה. יש לו פוטנציאל ענק וכישרון נהדר".

Things that happened in 2007:

First iPhone released.
Venus Williams 4th Wimbledon title.
The Big Bang Theory first episode.
The Sopranos final episode.
Lamine Yamal born.pic.twitter.com/2dCTyTUgXM

— FC Barcelona (@FCBarcelona)April 29, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

צ'אבי הלך צעד קדימה, כשהוסיף להחמיא: "אמרתי לא שלא יפחד להעז על המגרש. אני חושב שהוא שחקן שדומה למסי, במובן הזה שהכישרון שלו יכול לעשות את ההבדל כבר בגיל מאוד צעיר. יש לו ביטחון עצמי של שחקן בוגר, יש לו איכויות מדהימות ומדובר בשחקן שיכול להיות סמל של דור חדש בברצלונה!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר