בבית"ר ירושלים זועמים: "רוצים להכניס לנו בשביל כל הליגה"

בעקבות עונש הפחתת 3 הנקודות, במועדון לא נשארו אדישים ותקפו את החלטת בית הדין: "מדובר בעונש קשה, מוגזם ובלתי ספורטיבי. אנחנו לא מגנים על אלימות, אך אין לנו ספק שמדובר בעונש של יראו וייראו"

אוהדי בית"ר ירושלים מול שוטרי מג"ב. המגרשים הפכו למקום לא נעים , צילום: דני מרון

בעקבות ההתפרעות במשחק מול בני סכנין ביום ראשון האחרון, בית הדין של ההתאחדות לכדורגל גזר היום (חמישי) על בית"ר ירושלים עונש של הפחתת שלוש נקודות בפועל. בנוסף, בביה"ד הטילו על הקבוצה 3 משחקי רדיוס בפועל. כל זאת, בנוסף להפחתת 3 נקודות נוספות על תנאי וקנס כספי של 50 אלף שקלים.

בבית"ר זעמו על העונש והוציאו הודעה בה נרשם: "מדובר בעונש קשה, מוגזם ובלתי ספורטיבי של בית הדין של ההתאחדות, כשהדיינים החמירו יותר ממה שביקש התובע. כמובן שנערער על ההחלטה הקשה ובטוחים כי העונש יקבל פרופורציה".

גורם בבית"ר מוסיף בכעס: "אם בכל פעם רוצים לבוא ולהכניס לבית"ר בשביל כל הליגה, לא נעמוד מנגד. אנחנו משקיעים, מגיעים לבית הדין, מציגים התנהלות קלוקלת ולא מקבלים התייחסות? איפה נראה הדבר.

כאוס בפ"ת, צילום: דני מרון

"אם אפילו אין התייחסות לגז שרוסס בניגוד לחוק, אז אין לנו ספק שזה עניין של יראו וייראו. אנחנו לא מגנים על אלימות, אנחנו כן מבינים שהיה שם משהו יוצא דופן מצד התנהלות האבטחה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יצוין כי בעקבות העונש, הקבוצה צפויה לרדת שני מקומות בטבלת הפלייאוף התחתון, כאשר במקום 37 נקודות יהיו לה רק 34, אך כידוע הקבוצה של יוסי אבוקסיס אינה נמצאת בסכנת ירידה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר