"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסי כבש את שערו ה-800 בקריירה, ארגנטינה חגגה וריגשה מול פנמה

האלביסלסטה רשמו 0:2 על חשבון נבחרת פנמה לעיני 83 אלף צופים נלהבים באצטדיון המונומנטל בבואנוס איירס • הפרעוש הנרגש רשם ציון דרך נדיר ואמר עם דמעות בעיניים: "תמיד רציתי לחגוג אתכם כאן, במדינה שלי"

,עודכן
0השמעה
מי חוגג מול פנמה. 800 שערים בקריירה, צילום: אי-פי

קצת יותר משלושה חודשים לאחר הזכייה במונדיאל, נבחרת ארגנטינה שבה לראשונה לדשא באצטדיון המונומנטל בבואנוס איירס וחגגה עם לא מעט רגש מול 83 אלף צופים נלהבים. האלביסלסטה רשמו 0:2 על חשבון נבחרת פנמה והפכו לאלופת העולם הראשונה שמנצחת במשחקה הראשון לאחר המונדיאל מאז 1994, בערב שלא יישכח.

מי חוגג מול פנמה. 800 שערים בקריירה,

מי שכמובן היה גיבור הלילה היה ליאו מסי, שכבש לפנות בוקר (שישי) את השער ה-800 שלו בקריירה לאחר שני ניסיונות שנעצרו בקורה. בדקה ה-89, זה כבר נכנס פנימה, אחרי שהפרעוש סובב את הכדור לרשת והגיע ל- 800 השערים, שכמובן הקפיצו את כל אצטדיון המונומנטל באוויר.

Lionel Messi in tears 😢

What a moment as Argentina welcomes back its World Cup winners.pic.twitter.com/Pn9lHAw7uV

— Football on BT Sport (@btsportfootball)March 23, 2023

עוד לפני שהפרעוש הכפיל את התוצאה, טיאגו אלמדה המחליף הבקיע (78) את שערו הראשון אי פעם במדים הלאומיים של ארגנטינה. ונתן את האות לחגיגות המרגשות.

Lionel Scaloni doing the Messi chant with the crowd. That's how you treat the GOAT🐐❤️pic.twitter.com/8K9XV1DvFZ

— Madrid Fan (@peak_reborn)March 24, 2023
מי חוגג מול פנמה. 800 שערים בקריירה,צילום: אי-פי

מסי הנרגש, שקיבל את הגביע לצד אשתו אנטונלה ושלושת ילדיו, סיכם את המשחק עם דמעות בעיניים: "לא אשכח את כל מי ששיחקו לצדי בנבחרת ועשו הכל כדי לזכות במונדיאל. היום זה היום שלנו אבל מגיע להם קרדיט, כולם נתנו הכל. אני רוצה להודות לכל האוהדים על כל האהבה שאנחנו מקבלים, גם בבית וגם בכל מקום בעולם. תמיד רציתי לחגוג איתכם כאן, במדינה שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מי חוגג מול פנמה. 800 שערים בקריירה,צילום: אי-פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר