ארבעה ימים אחרי החמישייה מול לייפציג בליגת האלופות, ארלינג הולאנד המשיך את העונה המטורפת שלו במנצ'סטר סיטי, הפעם עם שלושער ב-0:6 מול ברנלי בגביע האנגלי. הענק הנורבגי כבש את השלושער השני שלו בשני משחקים וסיים שבוע מופלא עם שמונה שערים!
▪️ Eight goals in two games
— B/R Football (@brfootball) March 18, 2023
▪️ Six hat tricks this season
▪️ 42 goals in all comps
Erling Haaland is out of this world 👽 pic.twitter.com/QBmqEVErDT
בסיום המשחק, פפ גווארדיולה החמיא עם לא מעט צינות לענק הנורבגי שלו: “שיחקתי 11 שנים בברצלונה וכבשתי 11 שערים, זה פשוט מדהים. מצפים ממנו בכל משחק לכבוש שלושה-ארבעה שערים וזה לא יקרה. אבל אני חושב שלא אכפת לו, כי הוא כל כך חיובי, הוא לעולם לא מתלונן, וכל עוד הקבוצה איתו, הוא יכבוש כמה שיותר".
🎶 A, B, C…🕺🏼🔵 #mancity #FACup pic.twitter.com/oXGiO72gBP
— Erling Haaland (@ErlingHaaland) March 18, 2023
על השאלה מדוע החליף את הולאנד כשכבר הייתה לו שלישיה, השיב פפ: "אתם צודקים..החלפתי את ארלינג כי לא רציתי שהוא ישבור את השיא של מסי בגביע האנגלי. אני מנסה להעניש את השחקנים שלי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
