"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרסום ראשון: הפועל ירושלים הגישה בקשה לארח את הפיינל פור של ליגת האלופות בארנה

ל״ישראל היום״ נודע כי האדומים שהבטיחו הלילה את המקום ברבע הגמר של המפעל אירופי, כבר הגישו את הבקשה לאירוח הטורניר בבירה

,עודכן
0השמעה
הפועל ירושלים חוגגת. יהיו גם בחצי הגמר?, צילום: לירון מולדובן

הפועל ירושלים רשמה הערב (שלישי) עוד הישג בעונה הנפלאה שלה,כשהעפילה לרבע גמר ליגת האלופות של פיב״אלאחר שגברה על דיז׳ון בצרפת.

ל״ישראל היום״ נודע לראשונה כי שמונה העולות לרבע ליגת ליגת האלופות של פיב״א יקבלו אפשרות להגיש בקשה לאירוח הפיינל פור במגרשים הביתי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יצוין כי הפועל ירושלים כבר הגישה את הבקשה וההערכה היא כי במידה ותפעיל לשלב חצי הגמר - האירוע יתקיים בהיכל הפיס ארנה, שבבירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר