הכל בגלל שועל קטן: מנהלי קבוצת הכדורגל של הפועל עפולה היו אובדי עצות. בחודש האחרון נגרמו נזקים משמעותיים למשטח הדשא באיצטדיון העירוני שרק לפני מספר חודשים עבר שידרוג נרחב. במועדון ניסו לברר ולהבין מי או מה גורם לנזקים, עד שגילו כי מדובר בשועל. מסתבר כי החיה, שידועה כערמומית, אימצה את האיצטדיון כביתה השני.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
למרות ניסיונות חוזרים ללכוד אותו הוא הצליח לחמוק שוב ושוב והמשיך לגרום נזקים. "במשך חודש, השועל הקטן חפר בורות במשטח הדשא ואכל את שורשי הדשא שזרענו. הוא הרס את המגרש ונאלצנו לשזרע כל פעם מחדש. לקינוח, הוא גם כרסם את הרשתות בשערים", סיפרו בהנהלת המועדון.

השועל הקטן מלווה אחר כבוד ליציאה מהאיצטדיון // צילום: דוברות הפועל עפולה
במועדון ובהנהלת האיצטדיון ישבו וחשבו כיצד יוכלו ללכוד את השועל ואז הצליחו לעלות על רעיון. "ראינו אותו במצלמות האבטחה והחלטנו לשים לזה סוף. מלכודת גדולה ובה פיסת המבורגר עשתה את העבודה, והשועל הקטן נלכד והוצא משטח האיצטדיון", נמסר מההנהלה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
