נתנאל ארצי. סוף לסאגה | צילום: עודד קרני

לא היה עשר: אילת גברה על גלבוע/גליל במשחק העונה של התחתית

אחרי תשעה הפסדים רצופים ושלושה חודשים, הדרומיים שברו את הבצורת עם 74:85 חשוב על האקס, אריאל בית הלחמי • הפועל באר שבע/דימונה שוב גברה על בני הרצליה, הפעם עם 73:89 באולם הקונכייה

הפועל אילת לקחה את משחק העונה של התחתית. הדרומיים השיגו הערב (שני) ניצחון 74:85 מרשים על הפועל גליל/עליון בהתמודדות בין שתי סוגרות הטבלה. בשורה התחתונה, אילת מנצחת לראשונה אחרי תשעה הפסדים ושלושה חודשים.

שתי הקבוצות הגיעו למשחק עמוק בתחתית ועם 3 ניצחונות כל אחת. לניצחון האילתי משמעות כפולה: הקבוצה מהדרום עם ניצחון כפול על יריבתה אחרי שניצחה גם בגן נר וזה אומר שבכל מצב שוויוני העונה בין הקבוצות היא תהיה לפני גלבוע. לאילת זהו ניצחון בכורה למאמן מאוריציו בוסקאליה, במשחקו החמישי בקבוצה.

גלבוע עם אריאל בית הלחמי (שהתפטר העונה מאילת), נועלת את הטבלה והפכה למועמדת העיקרית לרדת ליגה. היא ירדה למחצית ביתרון, אבל המחצית השניה שלה בה קלעה 31 נקודות הייתה חלשה מאוד.

אריאל בית הלחמי. הפסד מול האקסית, צילום: אלן שיבר

באילת (הופעת בכורה לרכז אוסטין טילמן) בלט אריק גריפין עם 24 נקודות. הסנטר מנג׳וק מתיאנג הוריד 19 כדורים חוזרים. בגלבוע הצטיינו: טוני קטר עם 21 נקודות ורוברט פראנקס עם 20 משלו.

כלום לא השתנה

הפועל באר שבע/דימונה שבה מהפגרה עם ניצחון ביתי חשוב 73:89 באולם הקונכייה על בני הרצליה, בעזרת משחק נפלא של קאליל אחמד שהוביל את רשימת קלעי המארחת עם 18 נקודות.

לאורך שנותיה בליגה הבכירה ניצחה הקבוצה מבירת הנגב 8 מתוך 9 משחקיה הביתיים מול הקבוצה מהשרון, וגם הערב סיפור המשחק לא היה שונה. האדומים פתחו את המשחק ביתרון 2:12, קיבלו תרומה נהדרת מנטע סגל, קאליל אחמד, טידג'אן קייטה ובן מור, והמשיכו להגדיל את ההפרש במחצית השנייה, שהגיע ל-20 נקודות ברבע האחרון, בדרך לניצחון ביתי חשוב.

כריס באב. תרם 10 נקודות, צילום: לירון מולדובן
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כריס באב שהחלים מפציעה וחזר למגרשים לאחר כחודש שיחק 14 דקות ותרם 10 נקודות, אך לא הצליח לסייע לקבוצתו שהתרחקה ממקום בבית העליון בסיום העונה הסדירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...