"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנור סולומון כבש משחק רביעי ברציפות, 0:2 לפולהאם על לידס
הקשר הישראלי, שנבחר לאיש המשחק, פתח בהרכב ובדקה ה-56 סיפק ביצוע נהדר בדרך לרבע הגמר הגביע האנגלי • ז'ואאו פלהיניה כבר ראשון (21) • מנצ'סטר סיטי עשתה את שלה עם 0:3 בבריסטול
מנור סולומון חוגג. כבש משחק רביעי ברציפות | צילום: אי-פי

מנור סולומון כבש משחק רביעי ברציפות, 0:2 לפולהאם על לידס

הקשר הישראלי, שנבחר לאיש המשחק, פתח בהרכב ובדקה ה-56 סיפק ביצוע נהדר בדרך לרבע הגמר הגביע האנגלי • ז'ואאו פלהיניה כבר ראשון (21) • מנצ'סטר סיטי עשתה את שלה עם 0:3 בבריסטול

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנור סולומון ממשיך ללהוט. אחרי שחורר את רשתות בשלושה משחקי פרמיירליג, הקשר הישראלי של פולהאם כבש הלילה (שלישי) בפעם הרביעית ברציפות באנגליה, הפעם במשחק שמינית גמר הגביע מול לידס.

הפעם, הישראלי קיבל קרדיט ופתח בהרכב ובדקה ה-56 סיפק ביצוע נפלא וקירב את הקוטג'רס עם 0:2 חלק לרבע הגמר.סולומון הוחלף בדקה ה-81 לקול תשואות הקהל המקומי. אחרי שריקת הסיום, הישראלי גם זכה בתואר מצטיין המשחק

מנור סולומון חוגג. כבש משחק רביעי ברציפות, צילום: אי-פי

כבר אחרי 21 דקות, ז'ואאו פלהיניה שלח טיל מחוץ לרחבה לרשת של לידס. בדקה ה-56 הגיע הרגע הגדול של הקשר הישראלי, שהחליף דאבל פס עם אלכסנדר מיטרוביץ', ובדיוק כמו במשחק מול וולבס בשישי האחרון, שלח כדור מסובב לפינה הרחוקה. 0:2 נהדר לפולהאם.

מנור סולומון חוגג. כבש משחק רביעי ברציפות,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחקים נוספים: לסטר – בלקבורן 2:1, סטוק - ברייטון 1:0, בריסטול סיטי - מנצ'סטר סיטי 3:0.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...