סרחיו ראמוס, הודיע הערב (חמישי) על פרישתו מהמדים הלאומיים של נבחרת ספרד. אחד הבלמים הגדולים בהיסטוריה ושיאן ההופעות של ה"לה רוחה" הודיע ברשתות על החלטתו לאחר שהבין כי לא ייכלל יותר בסגל של הנבחרת. ראמוס לבש 180 פעמים את מדי הנבחרת הספרדית הבוגרת, בהן כבש 23 שערים ובישל שמונה נוספים
"הזמן הגיע. זמן לומר שלום לנבחרת הלאומית, לאוהדים היקרים והמרגשים", כתב ראמוס", הבוקר קיבלתי שיחה מהמאמן הנוכחי של הנבחרת שאמר לי שהוא לא סופר אותי בתוכניות שלו וגם לא יספור אותי בעתיד, זאת על אף הרמה הגבוהה שאני יכול להראות ולהמשיך בה בקריירה שלי.
View this post on Instagram
"בצער רב, זהו סוף הקריירה שלי בנבחרת. קיוויתי שהיא תהיה ארוכה יותר והייתי שמח אם זה היה נגמר בטעם טוב יותר, למרות כל ההצלחה שהשגתי עם 'לה רוחה'".
"אני מסתכל בהערצה וענווה על שחקנים כמו מודריץ', מסי, פפה. לצערי, זה לא יהיה כך בשבילי, כי כדורגל לא תמיד הוגן, וכדורגל לא תמיד רק כדורגל. אני לוקח את כל החוויות,התארים והקהל שביחד השגנו כל כך הרבה לכל החיים. אני גאה להיות הספרדי עם הכי הרבה הופעות בנבחרת..".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו