הפועל גליל עליון ממשיכה בתקופה המופלאה שלה. קאמבק גדול של הקבוצה הצפונית ברבע הרביעי העניק לה הערב (שני) ניצחון ביתי על עירוני קרית אתא 86:92 - מדובר בניצחון השמיני בתשעת המשחקים האחרונים והחמישי ברציפות של החבורה של ברק פלג.
מנגד, קרית אתא כבר עם הפסד חמישי ברציפות והיא מוסבכת בתחתית, כשהיא רחוקה כעת רק ניצחון אחד בלבד מהמקום האחרון.
במשך שלושה רבעים האורחים שלטו במשחק כאשר במהלך הרבע השלישי קרית אתא כבר הובילה ב-14 נקודות יתרון. ברבע הרביעי הכל השתנה. רועי הובר הוביל קאמבק גדול עם ריצת 1:15 כשקרית אתא לא קולעת סל שדה במשך 6 דקות תמימות (גליל ניצחה את הרבע האחרון 13:30).
הובר סיים עם 23 נקודות ו-7 אסיסטים עם 80 אחוז מהשדה. איתי מושקוביץ׳ סיים עם 22 נקודות משלו. משחק טוב של דיאנטה גארט עם 19 נקודות, וג׳בונטה רדיק עם 18, שוב לא הספיק עבור הקבוצה מקרית אתא.
