"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהפך בדרבי: ריאל מדריד עלתה לחצי הגמר עם 1:3 על אתלטיקו אחרי הארכה

מוראטה (19) העלה את הקולצ'ונרוס ליתרון במחצית הראשונה אבל רודריגו (79) השווה במבצע אישי וקבע הארכה בברנבאו • בנזמה (104) השלים את המהפך בתוספת הזמן, ויניסיוס תקע את המסמר האחרון (121) • סאביץ' (99) הורחק • אתלטיק בילבאו ניצחה 1:3 את ולנסיה וגם עלתה לחצי הגמר

,עודכן
0השמעה
ריאל מדריד חוגגת את השוויון של רודריגו, הערב בברנבאו, צילום: אי-פי

אחרי ההפסד לוויאריאל בליגה והתבוסה מול ברצלונה בגמר הסופרקופה, ריאל מדריד הצליחה הערב (חמישי) להתאושש ולהראות לא מעט אופי, כשנחלצה מפיגור בדרך ל-1:3 אחרי 120 דקות מול אתלטיקו מדריד, בדרבי העירוני ברבע גמר גביע המלך.

הבלאנקוס השלימו את תמונת חצי גמר הגביע הספרדי, כשעוד קודם לכן ברצלונה, אוסאסונה ואתלטיק בילבאו, הבטיחו את מקומן בארבע הגדולות של המפעל.

גריזמן קורא לעזרת חבריו,צילום: אי-פי
ריאל מדריד חוגגת את השוויון של רודריגו, הערב בברנבאו,צילום: אי-פי

הקולצ'ונרוס, שהיו הרבה יותר איכותיים במחצית הראשונה, עלו ליתרון כבר אחרי 19 דקות בסיום מהלך קבוצתי נפלא. כדור עומק של קוקה הגיע לנהואל מולינה, ששלח רוחב מדויק לעברו של אלברו מוראטה. האחרון לא התבלבל ודחק מקרוב מול האקסית - 0:1 לאתלטיקו.

בדקה ה-54, ריאל מדריד כבר הריחה את השוויון, אבל הבעיטה של נאצו, חלפה רק ליד הקורה. כעבור שתי דקות, חילופי מסירות בין ואלוורדה למודריץ' הסתיימו עם בעיטה של האורוגוואי מעל המסגרת של אובלק.

בדקה ה-73, קורטאה הציל את ריאל מספיגה שניה אחרי שהדף נפלא כדור חופשי מ-17 מטר של גריזמן. כעבור שש דקות, רודריגו החזיר את ריאל מדריד למשחק אחרי מבצע אישי נהדר, שכלל סלאלום מעולם אחרי בדרך לרשת. 1:1 בברנבאו. הולכים להארכה.

אלברו מוראטה חוגג יתרון בברנבאו מול האקסית, הלילה,צילום: רויטרס
מודריץ' לא מרוצה,צילום: אי-פי

ריאל הפעילה לחץ בתוספת הזמן, שעלה לאורחים עם הרחקתו של סטפן סאביץ' - האחרון סיים את חלקו במשחק בדקה ה-99 בעקבות צהוב שני לאחר עבירה גסה במרכז השדה. בדקה ה-104, המארחת ניצלה את היתרון המספרי: ויניסיוס המשיך כדור רוחב, שהגיע לרגליי קארים בנזמה, שמקרוב השלים את המהפך של ריאל מדריד. בדקה ה-121, ויניסיוס השאיר את כל ההגנה מאחור, כשקבר את השלישי של המארחת כל הדרך לחצי הגמר.

אלברו מוראטה חוגג יתרון בברנבאו,צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מוקדם יותר, אתלטיק בילבאו הדיחה את סגנית מחזיקת הגביע ולנסיה, עם 1:3 מפתיע במבצרם של העטלפים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר