"מתנצלים, אבל זה לא בונו שם בשער"

יאסין בונו אמור היה לפתוח בין הקורות של מרוקו במשחק מול בלגיה, אבל למרות שעמד עם חבריו בהמנונים, הוא חש ברע ונאלץ לפנות את המקום למוניר מוחמדי ממש בשניה האחרונה • השדרנים בעולם בהחלט הצליחו להתבלבל

מוניר מחמודי עם שחקני מרוקו, צילום: אי-פי

לא נעים בכלל. שוער נבחרת מרוקו, יאסין בונו, היה צריך לפתוח במשחק נגד בלגיה, שמתנהל בשעה זאת, אך ברגע האחרון ולמרות שכבר עמד עם חבריו בזמן ההמנון הלאומי, בונו חש ברע ונאלץ לרדת מהמגרש בדמעות.

בונו, שכאמור נגרע מה-11 ממש רגע לפני שריקת הפתיחה פינה את מקומו למחליף שלו, מוניר מוחמדי, שאף הספיק להצטלם עם שחקני ההרכב הראשון לפני שריקת הפתיחה.

מי שקצת פחות שמו לב לשינוי בין הקורות של מרוקו היו השדרים בעולם, שכינו את מוחמדי בשם "בונו". גם בישראל, עמיחי שפיגלר עידכן את הצופים רק אחרי 20 דקות, כשסיפר כי שוער סביליה נאלץ לנטוש מסיבה לא ברורה.

מוניר מחמודי. שינוי של הרגע האחרון, צילום: אי-פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם בטלוויזיה הבלגית שמו לב באיחור ניכר לשינוי, כאשר שדר המשחק אמר: "מה קורה פה? זה לא בונו שם בשער! מתנצלים בפני כל הצופים על הטעות...".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר