"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות הפציעה של האריס: בליגה דורשים פתרון לבעיית המדבקות בחדרה
לאחר שגארד האלופה נפצע במהלך המשחק מול גליל עליון ונלקח לבית החולים, נציגי המועדונים חוששים מהמשך קיום משחקי גביע ווינר בחדרה • תגובת מנהלת הליגה: "ערכנו בדיקות מקיפות ביחד עם מכון התקנים בכל אולמות הליגה"
סי ג׳יי האריס. החליק על מדבקה בפרקט | צילום: עודד קרני

בעקבות הפציעה של האריס: בליגה דורשים פתרון לבעיית המדבקות בחדרה

לאחר שגארד האלופה נפצע במהלך המשחק מול גליל עליון ונלקח לבית החולים, נציגי המועדונים חוששים מהמשך קיום משחקי גביע ווינר בחדרה • תגובת מנהלת הליגה: "ערכנו בדיקות מקיפות ביחד עם מכון התקנים בכל אולמות הליגה"

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

האלופה הפועל חולון פתחה אמש (רביעי) את גביע ווינר עם ניצחון 79:91 על הפועל גליל עליון, במה שהיה לניצחון הראשון של הסגולים לעונה לאחר שלא ניצחו בקדם העונה.

אולם על הניצחוןהעיבה פציעתו של סי ג׳יי האריס. כזכור, האירוע המדאיג התרחש אמש (רביעי) במהלך רבע גמר גביע ווינר בין הפועל חולון להפועל גליל עליון. גארד הסגולים, סי ג׳יי האריס, שהחליק על מדבקת הפרקט, נפצע ונלקח לבית החולים לבדיקת MRI.

השחקן התקשה לדרוך על רגליו ונראה יורד מהפרקט שהוא סובל מכאבים קשים, כשקיים חשש כי הבדיקות יגלו פציעה בברך ובמפשעה, דבר ממנו במועדון חוששים.

גיא גודס. מודאג מפציעה מיותרת, צילום: עודד קרני

בעקבות פציעתו של גארד הפועל חולון, נציגים של מספר קבוצות הביעו חשש בפני ״ישראל היום״ מהמשך קיום המשחקים באולם ה׳אנרבוקס׳ החדש בחדרה, ומצפים שימצא פתרון לנושא המדבקות בהקדם.

מאמן הפועל חולון, גיא גודס, התייחס לפציעתו של האריס: ״ לא ראיתי מה קרה ואם זה בגלל המדבקות אבל שחקנים נפצעים מהדברים האלה ואלה דברים שצריך לבדוק. אם הפציעה רצינית זה גרוע מאוד מבחינתו כי האריס שחקן משמעותי״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

תגובת מנהלת הליגה: ״מנהלת הליגה ערכה הקיץ בדיקות מקיפות ביחד עם מכון התקנים בכל אולמות הליגה וחלק גדול מהאולמות עברו שיוף פרקט בעקבות הבדיקה. כמו כן נערכו ביחד עם מכון התקנים בדיקות למדבקות וכמו בכל עונה הודבקו רק מדבקות שעמדו בתקן ואינן מהוות סיכון לבריאות השחקנים. לצערנו החלקות קורות כחלק מהמשחק וכל פציעה כואבת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...