בדקה ה-90: לבנדובסקי חוגג את השער ההיסטורי | צילום: אי-פי

בדקה ה-90: לבנדובסקי שבר את השיא, 2:5 לבאיירן על אאוגסבורג

החלוץ הפולני כבר בדקה האחרונה את שערו ה-41 בבונדסליגה ושבר את שיאו של גרד מולר האגדי • גם גנאברי, קומאן וקימיך כבשו בפרידה מהאנזי פליק • ברמן לליגה השנייה

האנזי פליק נפרד הערב (שבת) מבאיירן מינכן עם ניצחון קליל, 2:5 על אאוגסבורג, במסגרת מחזור הסיום בבונדסליגה, אבל ללא גולת הכותרת של המשחק היתה השיא החדש של רוברט לבנדובסקי, שכבש בדקה ה-90 של העונה את שערו ה-41 בבונדסליגה. אחרי מספר החמצות מעצבנות, החלוץ הפולני מצא את הרשת ומחק את השיא הקודם של גרד מולר האגדי.

לבנדובסקי עם התואר החדש, רויטרס
בדקה ה-90. לבנדובסקי חוגגע, רויטרס

מסכת השערים נפתחה כבר בדקה התשיעית כאשר ג'פרי חאולאו דחק לשערו הוא כבר אחרי תשע דקות. כעבור 14 דרות, האלופה הכפילה את יתרונה אחרי שלבנדובסקי שוב לא הצליח לכבוש ונבלם על ידי השוער, וגנאברי הבקיע מול שער חשוף. בדקה ה-33 קימיך עם טיל ליבורים כבש את השלישי, ושתי דקות לפני המחצית, קומאן שלח בעיטה מחוץ לרחבה וקבע 0:4 חד צדדי.

במחצית השנייה, שחקני באיירן לא הפסיקו לחפש את החלוץ הפולני, אבל רוברט לבנדובסקי לא הצליח למצוא את הרשת רק עד הדקה ה-90 אז הגיע הרגע הגדול של החלוץ הפולני, שהשתלט על ריבאונד וגלגל לרשת את שערו ה-41 בליגה העונה – שיא כל הזמנים בבונדסליגה

מוקדם יותר, ותוך חמש דקות, האורחת הצליח לצמק בזכות פעמיים בזכות שערים של אנדרה האן ופלוריאן נידרלכנר.

עכשיו זה רשמי, ורדר ברמן תשחק בליגה השנייה בעונה הבאה, אחרי שהפסידה 4:2 לבורוסיה מנשנגלאדבר בביתה וסיימה במקום הלפני אחרון..

באיירן מינכן חוגגת עם לבנדובסקי,

במשחק נוסף, פ.צ קלן ניצחה 0:1 את שאלקה בזכות שער מאוחר של סבסטיאן בומוב, שמצא את הרשת בדקה ה-86.  רד בול לייפציג, הםסידה 2:1 לאוניון ברלין בחוץ. בורוסיה דורטמונד ניצחה 1:3 את באייר לברקוזן מצמד של ארלינג הולאנד (5 ו-84). מרקו רויס הוסיף את השלישי בדקה ה-81.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לבנדובסקי חוגג, רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...