"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
באיירן מינכן ניצחה 3:5 את לייפציג וזכתה בסופרקאפ הגרמני
הבווארים הניפו את הגביע בפעם העשירית לאחר שזכו בתואר הראשון של העונה • מוסיאלה (14), מאנה (31), פבאר (45), גנאברי (65) וסאנה (95) חגגו. הלסטנברג (59), אנקוקו (77) ואולמו רק צימקו במשחק המטורף
באיירן מינכן חוגגת. פתחה את העונה עם תואר ראשון| צילום: רויטרס

באיירן מינכן ניצחה 3:5 את לייפציג וזכתה בסופרקאפ הגרמני

הבווארים הניפו את הגביע בפעם העשירית לאחר שזכו בתואר הראשון של העונה • מוסיאלה (14), מאנה (31), פבאר (45), גנאברי (65) וסאנה (95) חגגו. הלסטנברג (59), אנקוקו (77) ואולמו רק צימקו במשחק המטורף

,עודכן
0השמעה

באיירן מינכן קטפה הערב (מוצ"ש) את התואר הראשון של עונת 2022/23 בכדורגל הגרמני לאחר שגברה 3:5 במשחק מטורף על מחזיקת הגביע ר.ב. לייפציג וזכתה בסופרקאפ המקומי.

באיירן שהציגה לראווה את סאדיו מאנה, שערך בכורה רשמית במועדון, כשנכנס לנעליו הגדולות של רוברט לבנדובסקי, נהנתה כבר אחרי 14 דקות משער יתרון של מוסיאלה, שניצל בלבול בהגנת האורחת.

בדקה ה-31 הגיע הרגע הגדול של מאנה, שבנגיעה אחת גלגל לרשת החשופה והצליח להכפיל את התוצאה. בדקה האחרונה של המחצית הראשונה, מוסיאלה העביר כדור רוחב ופבאר המשיך בנגיעה פנימה. 0:3 מוחץ לבאיירן מינכן.

מולר חוגג,צילום: רויטרס

במחצית השנייה, הקצב הגבוה נמשך. בדקה ה-59, הלסטנברג נגח כדור קשתי שהכניע את נוייר. לייפציג צימקה ל-3:1, אבל כעבור 4 דקות גנאברי בעט פנימה את הרביעי של באיירן. 13 דקות לסיום, פבאר הכשיל ברחבה את אולמו, אנקוקו בעט פנימה את הפנדל וצימק. נגמר? ממש לא כי בדקה ה-89, התקפת מעבר של לייפציג הסתיימה עם בעיטה אדירה של אולמו, שלפתע קבע 3:4 שקצת הלחיץ את האלופה.

סאנה בדיבור צפוף עם השופט,צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בדקה ה-95, לירוי סאנה נשלח לבד מול שוער היריבה ולא ממש התקשה לקבוע את תוצאת המשחק:3:5 אדיר לבאיירן מינכן במשחק הראשון של העונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו