עכשיו זה גם רשמי, ליברפול רכשה הבוקר (שני) את דרווין נונייס מבנפיקה תמורת 75 מיליון יורו כאשר החלוץ האורוגוואי בן ה-23 שסיים כמלך השערים בליגה הפורטוגלית בעונה שעברה, חתם לחמש שנים בשורות מחזיקת הגביע וגביע הליגה האנגלי בעקבות סיכום בין שני המועדונים הגדולים על תנאי החוזה.
האורוגוואי בן ה-22, הבקיע 26 שערים ב-28 משחקי ליגה, אליהם הוסיף גם שישה שערים בליגת האלופות, הוכתר בעונה החולפת הוכתר למלך השערים בליגה הפורטוגלית. הוא גדל במחלקת הנוער של פניארול באורוגוואי וב-2019 עבר לאלמריה מליגת המשנה בספרד.
Official and here we go confirmed!Darwin Núñez, new Liverpool player on a permanent deal from Benfica. 🚨📑 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2022
Benfica statement confirms “deal now signed for €75m fee plus add-ons to reach €100m package”.
Núñez will sign until 2028, medical today.
Never been in doubt. pic.twitter.com/DEroWLCBH7
ב-2019 הצטרף נונייס לאלמריה הספרדית, ושנה לאחר מכן עבר לבנפיקה. נונייס הוא השחקן השני שמצטרף לליברפול לאחר רכישתו של פאביו קרבאליו מפולהאם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו