אחרי ה-0:2 על סן מרינו, שחקני הנבחרת הצעירה חגגו במשך דקות ארוכות עם האוהדים וגם בחדר ההלבשה, את העפלה לשלב הפלייאוף של מוקדמות אליפות אירופה.
המאמן גיא לוזון סיפר: "אני שמח שכבר מהדקה ה-20 הפכנו את המשחק לגארבג' טיים. להגיע לפלייאוף זה יפה אבל לא יזכרו אותנו אם לא נעלה ליורו. אנחנו נבוא למשחק ונעלה הכל כדי לעלות ליורו כי יזכרו רק את מי שכלה. בפלייאוף אין משחקים קלים, אבל מי שיבוא ברוך הבא".
לוזון המשיך: "ההפסד ללטביה היה ההפסד צורם מאוד. אחת הסיבות לההפסד הזה זה שאנחנו מגיעים להרבה מצבים ומחמיצים כמו שקרה לנו גם היום נגד סן מרינו. עברתי ימים קשים עד המשחק הזה, היה לי חשוב להשלים את המשימה ולהגיע לפלייאוף, וכרגע כל יהבנו הוא לעלות לפלייאוף. ביקורות? אני לא קורא ולא מעודכן לגבי ביקורות, תפקידי להביא את הנבחרת ליורו ואני לא מרוכז בשלילי".
לשאלה האם ירצה להחזיר לנבחרת שחקנים כמו עבדה, ליידנר, קארצב, וגנדלמן, שנמצאים עם הנבחרת הבוגרת אמר לוזון: "אני אשמח ששחקנים מהבוגרת יחזרו אליי, אבל אם הם יישארו בבוגרת אז שיהיה להם בהצלחה. ברור שלמדתי הרבה על הנבחרת בשני המשחקים האלה ונעמיד את השחקנים הכי טובים שיש".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
