כמה שעות לאחר שפרסם את סגל נבחרת ישראל לקראת המשחקים נגד איסלנד ואלבניה, המאמן הלאומי החדש, אלון חזן, ערך היום מסיבת עיתונאים, לקראת הקמפיין החדש שבפתח בליגת האומות.
חזן פתח ואמר: "אני מתרגש, אבל לצד ההתרגשות כבר התחלנו את העבודה. עברנו ארבעה אימונים עם שחקנים שסיימו מוקדם מהרגיל. זה מכניס לתלם, אבל ההתרגשות היא חלק טבעי".
יש גורמים שהם לא בשליטתנו כמו פציעות. אם זה תופס שחקנים מרכזיים, אין מה לעשות. אנחנו מאוד מעריכים את זהבי וביטון ומחכים שיחזרו, אבל יש שחקנים אחרים. אנחנו בתהליך בניית נבחרת, זו הזדמנות לתת לצעירים להוכיח שהם ראויים לסגל ולחולצת ההרכב".
"כל מי שכאן לא מוזמן כדי לקשט, אלא כדי להוכיח שהוא ראוי לחולצת ההרכב, בלי הבדל של גיל או ניסיון. השקענו מחשבה בכל אחד, גם כדי לתת יציבות לשחקנים ותיקים וגם להוסיף דם חדש. שחקנים שבתקופה טובה וראויים לשחק נמצאים בסגל".
אף פעם לא נצליח להיות מושלמים ולפגוע בול. אני ויוסי הרגשנו מספיק מרוצים עם הסגל, עומדים לרשותינו 25 שחקנים מצוינים, אבל זה לא מה שחשוב. כל עוד הנבחרת לא תהיה קבוצה אחת טובה שעובדת, שתגרום לקהל לרצות להתחבר אליה ולבוא לראות אותה, לא נעשה שום דבר".
לצידו של חזן במסיבת העיתונאים ישב גם הקשר מנור סולומון, שלא שיחק בחודשים האחרונים, בשל המלחמה באוקראינה, אך שמר על כושר באימונים אישיים. "לא שיחקתי הרבה זמן משחק רשמי, מאז הנבחרת במרץ", אמר סולומון, "בתקופה הזו התאמנתי יותר טוב מאשר בכל החיים שלי, עבדתי על הדברים שרציתי ושיפרתי את מה שרציתי.
"באימונים האישיים עבדנו מאוד קשה והיו לי עוד שבועיים וחצי עם שחטאר בטורקיה. אני מרגיש מצוין באימונים בנבחרת, אבל משחק זה משהו שונה".
"אני עושה את ההפרדה, נכון שאני לא יודע מה יהיה העתיד שלי ואיפה אשחק בעונה הבאה, כנראה לא אשחק בשחטאר יותר ואחתום במקום אחר. אני לא יודע עדיין איפה, אבל אני יודע שזה עניין של זמן. בנבחרת אני בא לתת 100 אחוז, בא לעזור לה לנצח. יש אנרגיות חדשות והמון שחקנים צעירים. צריכים שהקהל יבוא לדחוף אותנו כדי לפתוח את הקמפיין ברגל ימין
על עסקת פולהאם, הוסיף: "רוב הפרסומים לא נכונים, בין אם זה היה נכון ובין אם נפל. בקרוב אני אסגר על העתיד שלי".
בתוך כך, ההתאחדות לכדורגל הודיעה כי החלה מכירת הכרטיסים למשחק הפתיחה בליגת האומות ויצאה במבצע חדש לקראת המשחקים: אלפי כרטיסים בעלות 33 שקלים למשפחות ביציע המזרחי וביציע הצפוני. המבצע תקף לקטגוריה 3 באצטדיון סמי עופר ועבור משפחה בת 3 עד 7 נפשות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
